Beni tanıyanlar bilir aylardır hatta yıllardır skype listemde olan kişilere zaten zamanım elverdikçe yardımcı olmuşumdur. Alttaki tür bir hizmeti vermek istiyorum şu sıralar.

Hizmet her kişi için yarım saat sürecektir. Alttaki konularda sitenize hızlıca çalışma yapabiliriz, fikir alışverişinde bulunabiliriz.

* Site açtın. Amele gibi yıllarca içerik girdin ama para kazanamıyormusun. Siteni inceleyip nerde hata yaptığınızı belirleyebiliriz. Bazen ufacık detay 1 değil 1000 kazanmanıza sebep olabilir.

* Siteniz ceza almış olabilir. Yol haritasına mı ihtiyacınız var? Hızlıca disavow dosyanızı hazırlayabiliriz. Sonrasında site içi eksiklerinizi bu yarım saat içinde belirleyebiliriz.

* Sektör ya da fikir edinip para önerisi mi istiyorsunuz? Kendinizi anlatırsınız size zevkle içerik gireceğiniz ve para kazandıracak fikri verebilir, temayı ya da scripti seçip nasıl içerik gireceğinizi anatabilirim.

* E-ticaret sektöründesiniz. Rakipler çatır çatır mal satıyor siz yeriniz demi sayıyorsunuz? Rakipler napıyor bunu araştırıp size çatır çatır hatalarınızı sayabiliriz. Uygular sizde kazanırsınız.

* Site alacaksınız. Alacağınız site aşırı hitli. Verin adresi sitenin neyi var yok araştırıp dökeyim önünüze. Alın almayın diye fikrimi belirteyim nedenleri ile. Paranızı boşa heba etmeyin.

* 30 dakikada hızlandırılmış bir SEO dersimi istiyorsunuz. 30 dakikada son trendlerde size tiyolar veriyorum. Gidip aldıklarınızla, tiyolarla çatır çatır paranızı kazanıyorsunuz.

* Paravan siteleriniz var. Linklemeleri yapıyorsunuz siteler patlıyormu? İnceleyip nasıl doğal linkleme yapabilirsiniz bu konuda size yol haritası çiziyorum.

Kısaca hedef para ise; işin içinde site varsa, para varsa dobra dobra neyse anlatıyorum. Önerilerimi, kendim olsam ne yapacağımı objektif şekilde söylüyorum.

Napıyorum?
  • Kısaca amacınız para kazanmak ama hep sapıtıyorsunuz. Olmuyor. Birşeyler yolunda gitmiyor mu?
  • Dobra dobra ne yapmanız gerekecek fikir olarak danışmak mı istiyorsunuz?
Ben size 30 dakikada yüzünüzden gülümseme ile gitmenizi sağlayacak şekilde bunları vermeyi taahhüt ediyorum.
Memnun kalmadım paramı geri ver diyen kişiye parasını geri iade ediyorum.

Verilecek Hizmet:
30 dakika boyunca ister telefonla ister skype ile yol haritanızı çiziyorum. Siteniz cezada ise yol haritanızı çiziyorum. Hit gelmiyorsa hatanızı buluyorum.Rakipleri geçemiyorsanız çözümünü söylüyorum.

Aldığınız hizmetten memnun kalmazsanız %100 ücreti iade ediyorum

ÜCRET: Güncellenecek

Ödeme linki: (KDV dahildir. Faturanız tarafınıza iletilecektir.): Güncellenecek.
(UYARI!: Ödeme yapmadan benden teyit alarak ödeme yapınız. Her sektöre işlem yapmıyorum.)
Whatsapp: Tıklayın.
İletişim Skype: cryptosamm veya PM.
Telefon: 0850 302 35 20
Mail: info@cryptosam.com
Ben derdimi telefonla anlatırım diyene telefonla yardımcı oluyorum. (Siz arıyorsunuz. Numaramı iletiyorum. Yoksa dakikalar dayanmaz biter )
Öncelikle skype eklemeniz gerekiyor. Pm ile de iletişim bilgilerinizi iletebilirsiniz. Yoğun talep olursa ilk kişiden başlayarak sıraya koyacağız ve başlangıcı hemen yapacağız.