Turabi televizyona çok iyi oynadı.
Brezilya' ya açılış maçına gitti, yanına Fatih Terim imzalı Türkiye ceketini almayı unutmadı. Orada onu giydi, bayrağı sömürdü.
Survivor ilk başladığında ailesine sitem ediyordu (yok 16 yaşında evden ayrıldım, yok dansçıyım diye beni dışladılar vs.), son 5 haftadır "meryem sultan, annem annem, biricik babam" diye ağlayıp ailevi duyguları sömürdü.
Survivor ilk başladığında profesyonel dansçı, profesyonel dövüşçü havasında artist takılan adam, son 5 haftadır gerçek yaşamda açlıktan ağzının koktuğunu defalarca ima etti, ezik takıldı. Yine duygu sömürdü.
Daha bunun gibi defalarca sömürü var. Ayrıca bunun yanında insanlara ettiği hakaretler, terbiyesizce davranışların hesabı yok.
Gökhan' a daha son konseyde "Dün poptun, bugün koktun" diye ismini yazdı. Bu seviyeye mi oy verilecek?
---
Davranışsal boyutunu geçelim; yarışlara bakalım. Yine Gökhan açık ara önde.
Gökhan' ın da turabi gibi hiç bir sömürüsünün olmadığını, kimseye hakaretinin olmadığını düşünürsek. Buna da ek olarak en başarılı yarışmacıysa; Turabiye oy vermenin mantığını bana biri açıklasın.
Ahmet Dursun'a seni yazmayacağım dedi gitti akşamına Ahmet Dursun'u yazdı. Adam dün yarışmada düştü bacağını kıracaktı neredeyse sudan çıkamadı herkes başına koştu yardım etti o hala orada saçma sapan hareketlerle seviniyordu gelip bakmadı bile. Bunun kadar itici biri daha olamaz ben görmedim.