zaman ve para benim için önemli değil diyorsan bulaşabilirsin
ama asıl siteden para kazanıyorsan hedef kitleni oluşturup sem yapmak daha mantıklı
1k üzeri hiti olan sitelere %15 satış ortaklığı
facebook yada twitter reklamları gibi gibi
tşkler yorum için.
Kişisel Görüşüm Örnek Verdiğin Sistemler Marka Yapmış Ve Çoğunlukla Potansiyel Müşteri Grupları Tarafından Takip Edilen sistemler Paravanına Böyle bir ün Yaptırdığın Taktirde Elbette Başarılı Olursun ama değer mi ?
Paravanına bu konbin gibi ün yaptırırsan takip ettirirsen Ana sitenin hiç bir anlamı kalmaz ki.
birde ben ürün alırken bir siteden araştırırım irdelerim zira herkes öyle yapar kendi ürün satış sitemden güvenilir bulduğum halde bir çok kişi sipariş geçmeden önce iletişime geçiyor sana tavsiyem ana siten üzerinden reklam adwords facebook gibi sitemler kullanman.
şuan sadece adwords üzerinden devam ediyorum hocam facebook reklam bir türlü açamıyorum malesef hata veriyor hep.
Bence boşa zaman kaybı olur e-ticarete girecekseniz zaten cebinizde belli bir para olması şart. Paravanlarla uğraşmak yerine adwords,fb reklamlarıyla direk para kazanmaya başlayabilirsiniz. Mesela bayanlara yönelik bir site olacaksa instagram kullanmalısınız paravandan daha çok işe yarar
2 senedir açık hocam site, çok şükür belli bir satış potansiyelimiz de var. Amacımız en uygun maliyetle satışları daha da artırmak.