Hocam öncelikle geçmiş olsun benimde başıma gelmişti böyle bir şey sanırım durumumuz aynı kısaca bahsediyim.
siteadi.com , info:siteadi.com , siteadi , site adı gibi her kelimede çıkıyorum fakat anahtar kelimelerin ( tanıtım yazısı veya link alınan ) hiç birinde ilk 500 de yoktum ve eklediğim hiç bir içerik index almıyordu. Herhangi spam cezası için mesaj filanda yoktu.
Sonuç olarak her zamanki gibi nasıl içerik giriyorsam o şekilde içerik girdim hiç bir anahtar kelimem için link almadım bir kaç türkçe forum sitelerinden siteadi.com şeklinde bir kaç tanıtım yazısı yayınladım. Gelen bütün bağlantıları reddettim ( Bunu yapmayın bir faydası olmuyor , ancak yabancı sitelerden veya kalitesiz sitelerden sitenize link çıkışı yapılmışsa bunları kontrol edin daha erken sonuç alabilirsiniz. ) Extra hiç bir şey yapmadan aynı şekilde içerik girmeye devam ettim tam 3 ay sonra site anahtar kelimelerdeki eski sırasından daha iyi yerde sıralamaya girdi ve index almaya başladı. Muhtemelen sizinde böyle birşey olucak.