StilNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme tarihi belirtmek ayrıdır ödeme yapmamak ayrıdır.Daha kendinle çelişiyorsun !

Yabancı firma yedeğiniz yok dese ne yapcaksınız ?

Firmaya haber vermeden ödeme yapmazsan firmanın kapaatması silmesi normaldir.

Firma daha buraya yazmadı ama tahminim firma sizi beklemiştir , suspendlemiştir hesabı , ancak uzun süre ödeme gelmeyince sistem otomatik silmiştir.

Ne güzel dünya , gelen maile bakma , sitelerini takip etme , yedeğini tutma firmaya ödeme tarihi belirtme sonra gel buraya konu aç.Yazanlarada adamlıktan bahset.
Firma nerden bilsin senin devam edip etmeyeceğini.
Her ne olursa olsun siteniz varsa ödemenizi , yedeğinizi takip edin.
Sonra gelip burada ağlamayın.
mış la miş le iş olmuyor. mail gondermedi diyorsam gondermemistir. bana sadece fatura mailleri geldi onlarda spam klasorune geldi.

Hala anlamiyorsun, ben sucsuzum demiyorum. Firmayi sutten cikmis akkasik gibi gostermenize anlam veremiyorum.

Ben iptal edilmesine ragmen gectigimiz aylari odemeyi teklif ettim, bana dedikleri sey iptal edilen seyin odemesi olmaz. (Burada bile firma iyilik gosterdi.)

Bakin olayi anlamiyorsunuz. Ben firmanin da benim de suclu oldugunu soyluyorum.

Firma bana iptal etmeden, suspend etmeden, silmeden once haber vermek zorunda. Maillerinin benim gelen kutuma dusmesi zorunda. (1 onceki seferde de belirtmistim spam klasorune geldigini.) Ben onbinlerce spam mail icerisinde kim mail atmis diye takip edemem. Onlari bu konuda bilgilendirmistim. Isaretlemis olmama ragmen gelen kutuma gelmemis. Son 1 mail attilar onlari isaretledim gelen kutuma gelmesi icin onlar geldi..