Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Konuyu açan arkadaşa firma mail yolladığı için bence görevini yerine getirmiş. Daha önce de spam klasörüne düştü ise, Spam klasörü ayarlarından düzeltmek gerekiyormuş. Ancak bazı arkadaşların yazdıklarını hayretle okudum. Firma yeni fatura çıkarmak ve iletmek zorunda değildir diyenlerde var. Sizin kendi ödemelerinizi takip etmeniz gerekir diyen arkadaşlar var. Bunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Ciddi bir firma süre yaklaştığnda ve hizmet süresi bitiminde mutlaka müşterisine hatırlatma yapmalıdır. Bu hem kendisi için hem de bizim için önemli.
Ben hostingi hep yıllık alıyorum, Herhalde benim çalıştığım firmalar daha ciddi firmalarmış ki, böyle bir durum ile karşılaşmadım. Mutlaka süre bitiminden önce bilgi veriliyor ve ödeme yapılması hatırlatılıyor.
Faturaları örnek veren arkadaşlar var. Evet fatura firma tarafından gönderilmesi gerekir ki, biz de ödeyelim.
Kullanıcı odaklı hizmet vermeyen firmalar, müşteriyi hiçe sayan firmalar, farkında olmasalar bile bu işten çok zarar görüyorlar. Ben şahsen bazı hosting satan arkadaşların konuya bakış açısını okuduktan sonra firmanın zihniyeti bu ise onlardan hosting almayı düşünmem.
Sonuçta bu sektörde bir çok firma, hizmet veriyor. Müşteri ise en iyi hizmeti vereni seçiyor.