Uslubunuzdan nasıl biri olduğunuz belli oluyor.
Daha spama düşme kriterleri hakkında bilginiz yokken konuşmanız garip.
Burada ağlayan biz değil sizsiniz.
Daha yedek almaktan habersiz , ödemeni takip etmekten habersiz gelmiş buraya firmanın ekmeğiyle oynamaya çalışıyorsun.
Suçunu kabul eden birinin bu bölümde işi yok.
Firma üstüne düşeni yapmış daha sana ne yapsın.

Müşteri haklıdır ama adabıyla haklıdır.Ne aldığını ne verdiğini bildiği süreçte haklıdır.
Aynı tavrı yabancı firmalara gösteremiyorsunuz nedense.
Neden kurallar belli !

Allah akıl fikir versin diyorum başkada birşey demiyorum.

Yazdıklarınızıda report ediyorum ceza alırsınız umarım.

iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
coluk cocukla ugrasacak vaktim yok git baska yerde bul belani. gec odeme gibi bir aliskanligim yoktur, fazlasiyla onceden oderim merak etme. Bu hesapta kredi yukleyecektim onu unutmusum yoksa her hosting icin her ay takip edemem. Isim hosting takip etme isi degil. Mail gelirse atarim odemesini gelmezse atmam bu kadar basit.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:04:35 -->-> Daha önceki mesaj 17:57:57 --



adam gibi okusaydin ben de sucluyum dedigimi okuyabilirdin. cocuk gibi aglama yapip durma. sikayet benim sikayetim onca isimin arasinda bir de tek tek siteleri kurtarmaya ugrasiyorum. 10 numara is yapiyormussunuz gibi de gelip yazip durmayin. Hosting sikayet ediyorum, hostingciler geliyor onlar cevap yaziyor cunku ayni hatalari kendilerinin de yapabilecegi durumlar oldugu icin.

Musteri olan adam gelip beni hakli buluyor.

Hosting satiyorsan senin mailin SPAM klasorune dusemez arkadasim. Isini duzgun bilmiyorsun demektir. Ben nasil site acip sandbox'a sokmmuyorsam sen de mailini Spam klasorune sokmayacaksin. Musteri %1500 haklidir evet, bu dunyanin heryerinde boyledir.