Bizim evin faturaları spama düştü mü yandık. Elektrik kesiliyor, sular gidiyor, neler olmuyor ki. Bence takip etmek lazım. Geç ödemeyi de alışkanlık haline getirmemek lazım.
coluk cocukla ugrasacak vaktim yok git baska yerde bul belani. gec odeme gibi bir aliskanligim yoktur, fazlasiyla onceden oderim merak etme. Bu hesapta kredi yukleyecektim onu unutmusum yoksa her hosting icin her ay takip edemem. Isim hosting takip etme isi degil. Mail gelirse atarim odemesini gelmezse atmam bu kadar basit.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:04:35 -->-> Daha önceki mesaj 17:57:57 --
Bu hosting firmaları çok suçlu yahu.
-Müşterinin sorumluluğu olan yedek alma işlemini hosting firmaları yapmak zorundadırlar ! Almazsa ayıptır , kötüdür.
-Müşterilerin sorumlu olduğu ödeme takibi işlemini hosting firmalarının mailleri spama düştüğü için siteyi açık tutmak zorundadırlar kötüdür öcüdür.
-Yazılımsal problemler olduğunda hosting firmaları çözmek zorundadır çözmezse adidir.
Çok kötüyüz çok , müşteri %1500 haklıdır.
adam gibi okusaydin ben de sucluyum dedigimi okuyabilirdin. cocuk gibi aglama yapip durma. sikayet benim sikayetim onca isimin arasinda bir de tek tek siteleri kurtarmaya ugrasiyorum. 10 numara is yapiyormussunuz gibi de gelip yazip durmayin. Hosting sikayet ediyorum, hostingciler geliyor onlar cevap yaziyor cunku ayni hatalari kendilerinin de yapabilecegi durumlar oldugu icin.
Musteri olan adam gelip beni hakli buluyor.
Hosting satiyorsan senin mailin SPAM klasorune dusemez arkadasim. Isini duzgun bilmiyorsun demektir. Ben nasil site acip sandbox'a sokmmuyorsam sen de mailini Spam klasorune sokmayacaksin. Musteri %1500 haklidir evet, bu dunyanin heryerinde boyledir.