Hocam yanlış anlama ben kimseden üstün değilim, herşeyi biliyorum havasına da girmem ama sitende eksiklikler var biraz

.
Açılış hızın yüzde 56 larda
En Hızlı Tarayıcı Torch Browser sayfanda mesela hiç text yok hepsi kod. Biraz özgün yazı ile arama sonuçlarında neden çııkmıyorsun? 1 paragraf açıklama girsen yeter diye düşünüyorum. Bunun gibi çok sayfan var.
Sitene bir dünya eklenti kurdum diyorsun, WP No Category Base eklentisini de kur bari. Daha da güzelleşeceksin.
Yanlış anlama ama siten ne sitesi? Oyun mu yoksa blog mu? Hem futbol oynayıp hem döner kesemezsin. Ya oyun yap ya da blog yap. Düşüncemi sorarsan blog yap. Domainden dolayı.
Menü diye bişey yok hocam sende. Bize yazın nedir ? Yazmasınlar kardeş. Oraya Facebook, Twitter, Google plus gibi kategori adlarını koysan da adam facebooka tıkladığında sadece o konudaki yazıları görse ve sadece istediğini alsa sitede kaybolmasa olmaz mı?
Ayrıca o oyunları koymuşsun da açmışsın hepsini popup da. Seo meo da kalmadı ayrıca popup blocker işe girdimi siteden çıkma süresi isyanları oynar.
Şaka maka siteni bedavaya analiz ettirdin bana

Kolay gelsin.