ATABEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar konudan kısaca bahsetmek istiyorum. 5k hiti olan bir sitem (hitin tamamına yakını alt sayfalardan) dün gece bir anda bütün aramalardan yok oldu.

site:siteadi.com ya da siteadı şeklinde arayınca ılk sıradayım. alt bağlantılarım hala mevcut. kendı kelımelerınde ana sayfam aynı sıralamalarda.

fakat bütün alt sayfalarım bütün aramalardan kaybolmuş durumda. webmaster tools baktım herhangi bir sorun yok. spam cezası uygulanmamış. uyarı gelmemıs. dün toplu bir güncellemede olmadı.

siteye herhangı bır seo ya da backlınk calısması yapılmadı. sadece süreklı ozgun güncel yazı gırıyorum. hatta fırsat oldukça eski yazılarımıda guncellıyor ve spamları yok edıyorum.

bu olayı bana açıklayacak birisi ya da ne yapmam gerektıgı konusunda akıl verecek bırı var mı?
Sıralamdan tamamen kalmışsa biraz beklemen lazım. Anahtar kelimede gösterimden bazen kalkma gibi durumlar söz konusu olabiliyor. Ama gerileme var ise sadece acil bir backlink analizi yapman ve eğer dışardan istemsiz olarak gelen bağlantılar varsa bunları reddetmen gerekir.