1 sene kullanacaksanız kolay satabileceğiniz arabalara bakın. Mesela Türkiye'de Volkswagen, Ford, Opel gibi arabaların ikinci el piyasası vardır. + Benzin ve Dizel arabalar arasında ki farkları düşünürsek (2. elde o kadar fark olur mu bilmem tabi) o konuya pek takılma. Benzinli alırsın, kısa süre kullanmayı hedeflediğin için aynı olaylara gelir.

Boyunuz için konfor,rahatlık ve güzel bir araba için Opel İnsignia'yı size kullanmış biri olarak şiddetle tavsiye edebilirim. 2009-2010 modellerinin 1.6 full olanlarını burda 30-35'e bulabiliyorduk.Şimdi vergilerden sonra ne oldu bilemem lakin gerçekten iyi araba.Ne kadar yakıyordu pek hatırlamıyorum.Biz sıfıra almıştık 1.6 turbo motor fulldü...Hani o zaman bayılmıştım, sonra satmıştık, işlerden dolayı.Arkasından bir kaç ara daha öyle aldık sattık ama bana onun konforunu vermedi.Şimdi baya sıfırları pahalı olmuş.

Geniş, uzun yolu rahatlıkla yapabilecek, bastığında gdebilecek ve siyah ya da beyazını bulabilirsen karizma bir araba.Satmak istemezsenizde pişman olmayacağınız bir araba. Sadece ne yaktığını gerçekten hatırlamıyorum. Ondan önce Ford Mondeo vardı, siyah ve ilk çıkanlardandı.Tipi güzel, içi güzel, konforlu ama müthiş derecede ağır bir arabaydı.O motor o kasayı kaldırmıyordu. Ama tipe önem verirseniz o da kötü değil o bakımdan.

Alacağınızda dediğim gibi belli kalıplaşmış markalara, renklere önem verin. Atıyorum Alfa Romeo'lar güzel arabadır ama alıcısı özeldir.Koyduğunuz gibi satılmaz. Bulabilirseniz İnsignia derim, yoksa dediğim gibi markalara ve piyasayada ileriyi düşünecek şekilde bakın.

İnşallah bulursunuz, kazasız belasız kullanırsınız.Kolay gelsin.