Alıntı
Temanızın yapısını bilmediğim için blog konusunda bir şey diyemiyorum. Kurulumu sitenize uyumlu sekilde yapmaktan kastınız nedir bilemiyorum, temanın bir kurulum yöntemi vardır ve bu yöntemle kurulumları yapıyorum. Ekstra durumlara bakmıyorum. Mobil uyuyumluluk konusuna gelince, mobil sayfası konusunu diyorsanız, mobil uygulamaları için özel tasarımdan bahsetmiştim ben, yani iphone samsung gibi telefonlar için uygulamaların vs olabileceği nitelikte bir alt özel tasarım olusturuyorum. Mobil reklam alanları diyede bir şey yok, tema göründüğü gibi olacak.
Çok sertsiniz memur bey! daha temayı yapmadan sadecebelli alanlarda hizmet kalitenizi sınırlıyorsunuz. Yeterince açık yazdım ve incelemeniz için bir link bırakmıştım. Tema wordpress altyapısını kullanan sıradan bir program indirme temasıdır. blogu blog.soruindir... şeklinde yayın yapmaktadır. siz blog kısmını temaya entegre oalrak sunduğunuzda blog kısmına girişte alanadı.com/blog şeklinde link yapısı çıkmayyacakmı bilmek istediğim sadece bu