iTouchShine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PM attım dönüş bekliyorum. Teşekkürler
Merhaba birazdan dönüyorum
esen1957 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu satış hala aktif mi? Satış sahibi konuya pek uğramıyor galiba.
Satış aktiftir sadece ben 2-3 gündür ilgilenemedim, yeni yazılım çalışması nedeniyle.
iTouchShine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Özelde ve sitelerinden dahi yazdım ancak gelen giden yok cidden
Var var, dediğim gibi 1-2 gündür ben yazılımsal bişeyle fazlaca meşguldüm bakamadım şimdi beni bekleyen konuları cevaplandırıyorum.
oscoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oyun botuları hakkında bilgi alabilirmiyim?
Tabi öğrenmek istediklerinizi yazarsanız cevaplandırayım.
Mysta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İş bankası hesabına 100 TL ödeme yaptım, anında onay dediği için onu tercih ettim fakat onay filan verilmedi. Beklemekteyim...
Merhaba, bu konuda çok sık yapılan bir yanlış var; Ödeme bildiriminde sadece isim ve soyad giriniz diye bir ibare var ama kimse bu kısmı okumuyor şu şekilde talepler geliyor "xxxx xxxx adına ödeme geçtim aktif edin" dolayısı ile sistem bunu gelen ödemedeki isim ile eşleştiremiyor, hergün onlarca hesap otomatik olarak aktif oluyor.
ultimateFB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizzat test ettim demo hesap ile çoğu bot çalışmıyor ilgili arkadaştan düzeltmesini rica ederiz. bende satın almak için beklemedeyim
Merhaba hangi bot çalışmadıysa bana banınız açılınca yazarmısınız, düzenleyelim.
cankutay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende deneme yapmak isterim memnun kalmam halinde almayi düsünürüm uzun vadeli
Tabi sitemizden kayıt olarak sistemi kullanabilirsiniz.
mangist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün platinum paket aldım; ancak kullanmak istediğim hiç bir bot çaışmıyor. Destek talebinde bulundum fakat hala cevap gelmedi siteden. Yüzlerca bot var deyip otomatik satış sistemi ile üyelik satılıyor. Alıyoruz ama kullanamıyoruz. Böyle ticaret olmaz! Üyeliğimin iptalini ve para iadesi talep ettim, ona da cevap gelmedi dünden beri. Lütfen moderatörler bu konuya el atsın, sistem sahibi ilgilenmiyorsa.
Merhaba, konunuz ile ilgili destekden takip ediyorum.
uzmaninternet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme yapıldı onay bekleniyor
Lisansınız aktiftir.
AhmetCAKIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödeme yapıldı, onay bekleniyor. Her ne kadar pp ile otomatik dense de değil sanırım.
Hocam destek taleplerine bu kadar geç dönecekseniz ya da hiç dönmeyecekseniz ücret iadesi talep etmek istiyorum.
Merhaba, sanıyorum benim ilgilenmem gereken bir konuda yazmışsınız, cevaplandırıyorum teker teker.
ne destekten ne de ö.m. ile geri dönüş alamadım. paypal dan dispute açtım. ilgilenmeyecekseniz ne diye ödeme alırsınız ki.
Birazdan dönüş yapıyorum Pmlere konu ile ilgili bilgim yok, pmlerden inceleyeceğim.

Genel açıklama;
Arkadaşlar, bizde destek sistemi şöyle çalışıyor. Desteğe bakan arkadaşların yetkisi dahilinde olan konuları sürekli cevaplıyorlar, orada bir sorun yok sürekli aktif olarak cevaplanıyor. Fakat bazı konular benim ilgilenmemi gerektiriyor onları bana paslıyorlar. Onlara benim geri dönüş yapmam gerekiyor bende yazılım yönetim vs.. gibi işlerle çok yoğun olduğum dönemlerde gecikme yaşanabiliyor.
Genel olarak baktığımda benim bakamadığım zaman içerisinde 720 tane destek kapatılmış, beni bekleyen yaklaşık 20-30 konu var, burada yazanlarda bu konuların sahipleri.

Malesef ki şöyle bir tablo gözüküyor sonuç olarak bu 720 ticketın sahibi gelip r10 da destek aldık diye yazmadıkları için bu destek alamayan (haklı olarak) buraya yazan 2-3 kişinin yazdıkları sanki genel durum buymuş gibi gösteriyor konuyu.

Bu konuda tüm müşterilerimizin anlayışlı olmalarını rica ederim. Biliyorsunuz benden kaynaklı gecikmeler olsa da mutlaka destekleri cevaplandırıp sorunlara mutlaka dönüş yapıyoruz.

Anlayışınız için bir kez daha teşekkürler.