Hedef nedir bunda? Kalitesiz linklerle test yapıp ana domaine zarar vermemek mi? Eğer öyleyse neden her iki siteye de kaliteli link çalışıp hiç riskle uğraşmamak daha mantıklı değil mi
hocam ana siteme link alırken korkuyorum açıkcası. çünkü 2 senedir gecemi gündüzümü verdim çok fazla emek ve para harcadım. bir ceza falan gelir, google dan ban yer falan o riski göze alamıyorum. yani benim buradaki amacım tüm riskleri paravan sitede almak. paravan sitede ceza olursa da sorun değil atarım çöpe gider.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:29:13 -->-> Daha önceki mesaj 20:27:43 --
Merhaba,
1) Paravan sitelerinize ana siteniz gibi muamele yapmadiginiz takdirde basarili olmaz diye dusunuyorum bahsettiginiz yontem.
Size bir soru sormak istiyorum ana sitenize bahsettiginiz calismalari yaparmisiniz? Cevabiniz evet ise ozaman paravan sitelerinizede boyle bir calisma yapin
hiç çekinmeden footer backlinktir, wiki , profil backlinktir, tanıtım yazısıdır ne varsa dayıcam belli periyotlarla.
Bahsettiginiz utm_source yontemi daha once kullanmadigim icin pek bir bilgi sahibi degilim.
2) Eger herhangi bir link cikisi vs yapilmadigi surece bu ana sitenizi etkilemez. Siz yinede Whois'lardan tutun IP'lere kadar hepsini farkli yapin ki aklinizda hicbir soru isareti kalmasin.
Saygilarimla,
hocam yukarda cevapda da yazdığım gibi malesef ana siteme link almaktan çekiniyorum. doğal olarak ilerlemeye calısıyorum ama biryere kadar geliyor o da. tüm riskleri paravan sitede alacağım açıkcası tüm amacım bu.