Arkadaşlar yaklaşık 5 sitemi barındırabileceğim TR lokasyon, hızlı bir sunucu arıyorum. Şu an hozzt kullanıyorum, hızından gayet memnunum sitem 0.34sn'de açılıyor. güzel hosting de aynı site 0.80 saniyede açılıyordu.
bana hozzt gibi, hozzt'u aratmayacak bir host lazım. Lokasyon problemi yaşadığım için değiştirmek istiyorum.
Yaklaşık 6 aydır Türkiye lokasyon seçeneklerimiz de mevcuttur. Herhangi bir ek ücret bulunmadan Türkiye, Hollanda ve Amerika seçeneklerimizden dilediğinizi seçerek bizden hizmet alabilirsiniz. Tekrar birlikte çalışmak isteriz.
Eklemeyi unutmuşum türk firmaları arasında.
%100 Türk sermayeli bir Türk firması olarak birlikte çalışmak isteriz.
Anladığım kadarı ile Hozzt'un hızından memnunsunuz. Lokasyon neresi acaba? Bir de mümkünse neden hosting değiştirdiğinizi söyler misiniz rica etsem. Hozzt için her zaman oldukça iyi yorumlar okudum. Hatta hizmetleri ile ilgili olumsuz tek bir yorum okumadım desem daha doğru olur.
Eğer hala hozzt.com'dan hizmet almıyorsanız bizimle bu konuyu referans göstererek iletişime geçerseniz özel kampanyalarımız hakkında bilgi vermek isteriz.
Eğer vps serverlarda değilde bireysel hosting yada reseller kullanıyorsanız sitelerin yavaş açılmasından çoğunlukla şikayetçi olabilirsiniz. Hozzt.com resellerde 40 kadar joomla site mevcut.Bizdeki reseller paketini 3 gün sonra iptal ettireceğiz.Bütün yazışmalar ve ekran görüntüleri mevcut.İsteye gönderebilirim. Bir sitenin 30-40 sn yede açıldığını duydunuzmu? Sitelerimizin cpu harcamasından ve php güncellemesi nedeniyle olduğunu söylüyorlar. Başka firmaya aktardık siteleri aynı php sürümünde, herşey normale döndü. 1.5 senedir kullanan biri olarak bir daha düşünün derim. Tek iyi yanı desteklerinin çabuk olması.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. konu ile ilgili diğer kullanıcılarımızın da yanlış bilgilenmemesi adına kısaca bilgi vermek isteriz. Probleminizin kaynağı mevcut sitelerinizdeki php sürüm farklılıkları sebebiyle sitelerinizin yüksek cpu kullanımı yapmasıdır. tarafınıza bununla ilgili bilgi iletilmiştir. Sistemlerimizde Php Selector kullanılmaktadır. Bu sayede kullanıcılar kendileri için uygun olan php sürümlerini seçebilmektedir. Bildiğiniz gibi yazılımınızın uyumlu olmadığı bir sürüm kullandığınızda siteleriniz sürekli error log oluşturacak, sistemlerinizin yoğun olduğu saatlerde de CPU değerinizin yükselmesine ve sitelerinizin yavaşlamasına sebep olacaktır. Konu ile ilgili bilgilendirme de tarafınıza iletilmiştir. Bununla birlikte bildiğiniz gibi her reseller kullanıcısının belirli bir CPU limiti mevcuttur. Bu limitlerin üzerine çıkmak, diğer reseller kullanıcılarımızın mağdur olmasına sebep olabilecektir. Sizin de bizim için çok önemli olduğunuz gibi diğer kullanıcılarımız da bizim için çok önemlidir. Yüksek cpu sebebiyle başka kullanıcılarımızın mağdur olabilmesine izin verebilmemiz bu sebeple takdir edersiniz ki mümkün değildir.
Bununla birlikte, tarafınıza sorunlarınız ile ilgili genel bilgi ilettikten sonra birkaç kez, sizden hiçbir ek ücret alınmadan reseller paket yerine size VIP VPS sunucu sunulacağı belirtilmiştir. VPS sunucuda CPU probleminizin de olmayacağı iletilmiştir. Mevcut reseller paketinizin 2 katı ücretinde olan bu vps sistem için sizden hiçbir ücret alınmayacağı, hatta deneyebilmeniz için 6 ay boyunca normal reseller ücreti de alınmadan ücretsiz olarak bu hizmetin sunulacağı belirtilmiştir. Bunların tamamı, sorun bizimle ilgili olmasa bile her koşulda müşteri memnuniyetini sağlama gayretimiz sebebiyledir. Fakat bu tekliflerimiz tarafınızca değerlendirilmemiştir. Belirttiğimiz gibi doğru php sürümü kullanarak siteleriniz optimize halde durduğu sürece binlerce kullanıcımız gibi sizin de herhangi bir sorun yaşamanız olası değildir.
Yorumunuz için tekrar teşekkür eder, hangi hosting şirketinde olursanız olun, sorunsuz hizmet almanızı temenni ederiz.
Wordpress için lokasyondan daha çok sunucunun konfigürasyonu önemli.
Amerikada sadece wordpress için geliştirdiğimiz bir sunucu var.
Türkiye ve avrupadaki hostlardan daha hızlı çalışıyor.
Amerika, Hollanda ve Türkiye seçeneklerimizle size de hizmet vermek dileğiyle.