iDunya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hozzt destek vb konulara çok önem verir , kaliteli firma çalışılabilir.
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.

Dogukan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'deki en kaliteli firmalar arasında diyebilirim. Daha doğrusu böyle güzel destek görmedim ben Türkiye'de. Bir ara az kalsın çalışıyordum kendileriyle Aşırı hit alan bir sitem vardı, hosting aldım oradan ve siteyi taşıdım. Malum cpu tavan yapmaya başlayınca, aradılar yani öyle güzel bir lisan kullanarak durumu anlattılar ki; helal olsun dedim içimden. Sonrasında paramı iade edeceklerini söyledilerdi, yok dedim zaten önemli bir meblağ değil, sitem yüzünden sunucularında da yavaşlama oldu gerek yok dedim. Bazı firmalar para iade konusunda sıkıntı çıkartır ya bunlar tam aksine, geri ödeme yapmak zorundayız dediler ve ödememi geri gönderdiler.

Yani kısacası hosting hizmeti almak istiyorsanız başka firma aramayın.
Yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Yeni sitelerinizde birlikte çalışmaya devam etmek dileğiyle.

umtDevrim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Antalya'da bir şirketin web departmanına bakarken bütün sitelerimiz için kullandığımız hosting
şirketi idi. Gerek e-ticaret sitelerimiz gerek portallarımız gerek ise paravanlarımız için hozzt
kullandık ve gerçekten müşteri ilişkileri mükemmel bir firmadır. Düşünmeden çalışabilirsiniz.
Nezaketiniz için çok teşekkürler.

Yorumcu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
http://hozzt.com/cankaya_ofis.php

Şurada hizmet verip destek kısmında kötü ise yazık olur Kaliteli bir yere benziyor.
Teşekkür ederiz. Sizi ofisimizde de ağırlamak isteriz.

Sedat Tekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyidir çalışılabilir
Teşekkür ederiz.

massetza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Desteği güzel, hemen cevap veriyorlar.
Olumlu düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

webtechnolog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kullanıyorum bayi(reseller) paketim var .çok iyi ler ben memnunum . tavsiye ederim
Bayii kullanıcılarımıza fikir verebilmesi adına fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederiz.

serkancil_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer vps serverlarda değilde bireysel hosting yada reseller kullanıyorsanız sitelerin yavaş açılmasından çoğunlukla şikayetçi olabilirsiniz. Bizdeki reseller paketini 3 gün sonra iptal ettireceğiz.Bütün yazışmalar ve ekran görüntüleri mevcut.İsteye gönderebilirim. Bir sitenin 30-40 sn yede açıldığını duydunuzmu? Sitelerimizin cpu harcamasından ve php güncellemesi nedeniyle olduğunu söylüyorlar. Başka firmaya aktardık siteleri aynı php sürümünde, herşey normale döndü. 1.5 senedir kullanan biri olarak bir daha düşünün derim. Tek iyi yanı desteklerinin çabuk olması.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederiz. konu ile ilgili diğer kullanıcılarımızın da yanlış bilgilenmemesi adına kısaca bilgi vermek isteriz. Probleminizin kaynağı mevcut sitelerinizdeki php sürüm farklılıkları sebebiyle sitelerinizin yüksek cpu kullanımı yapmasıdır. tarafınıza bununla ilgili bilgi iletilmiştir. Sistemlerimizde Php Selector kullanılmaktadır. Bu sayede kullanıcılar kendileri için uygun olan php sürümlerini seçebilmektedir. Bildiğiniz gibi yazılımınızın uyumlu olmadığı bir sürüm kullandığınızda siteleriniz sürekli error log oluşturacak, sistemlerinizin yoğun olduğu saatlerde de CPU değerinizin yükselmesine ve sitelerinizin yavaşlamasına sebep olacaktır. Konu ile ilgili bilgilendirme de tarafınıza iletilmiştir. Bununla birlikte bildiğiniz gibi her reseller kullanıcısının belirli bir CPU limiti mevcuttur. Bu limitlerin üzerine çıkmak, diğer reseller kullanıcılarımızın mağdur olmasına sebep olabilecektir. Sizin de bizim için çok önemli olduğunuz gibi diğer kullanıcılarımız da bizim için çok önemlidir. Yüksek cpu sebebiyle başka kullanıcılarımızın mağdur olabilmesine izin verebilmemiz bu sebeple takdir edersiniz ki mümkün değildir.

Bununla birlikte, tarafınıza sorunlarınız ile ilgili genel bilgi ilettikten sonra birkaç kez, sizden hiçbir ek ücret alınmadan reseller paket yerine size VIP VPS sunucu sunulacağı belirtilmiştir. VPS sunucuda CPU probleminizin de olmayacağı iletilmiştir. Mevcut reseller paketinizin 2 katı ücretinde olan bu vps sistem için sizden hiçbir ücret alınmayacağı, hatta deneyebilmeniz için 6 ay boyunca normal reseller ücreti de alınmadan ücretsiz olarak bu hizmetin sunulacağı belirtilmiştir. Bunların tamamı, sorun bizimle ilgili olmasa bile her koşulda müşteri memnuniyetini sağlama gayretimiz sebebiyledir. Fakat bu tekliflerimiz tarafınızca değerlendirilmemiştir. Belirttiğimiz gibi doğru php sürümü kullanarak siteleriniz optimize halde durduğu sürece binlerce kullanıcımız gibi sizin de herhangi bir sorun yaşamanız olası değildir.

Yorumunuz için tekrar teşekkür eder, hangi hosting şirketinde olursanız olun, sorunsuz hizmet almanızı temenni ederiz.

mehmetxx7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arastirmaya devam sitem değerli

Mehmetx7
Sizinle de uzun yıllar birlikte çalışmak isteriz.