Tüm cevap veren, öneri sunan arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum arkadaşlar. Kredi ile ilgili aile büyüğüm olan ve bu konularda oldukça bilgisi olan birisine danıştım ve resmen çarkettim diyebilirim

Günah olduğunu biliyordum lâkin bu kadar günah olduğunu ne yalan söyleyeyim tahmin etmiyordum. Söyledikleri beni fazlasıyla iknâ etti çünkü diğer insanlar gibi sadece haram diyip kenara gelmedi. Ayetlerle, örneklerle bana bunu çok iyi şekilde anlattı.
Birde zaten ailemin rızası olmadan iş yapmayı kesinlikle istemiyordum. Çünkü bu zamana kadar ne zaman böyle bir iş yapsam illaki başıma birşey geldi.
Burdaki arkadaşların önerisiyle Eminotomotiv ile görüştüm bugün. Cumartesi günü için randevu verdiler. Gidip görüşeceğim. Bakalım ayrıntıları tam olarak anlatacaklar. Merak eden arkadaşlar olursa buradan ayrıntıları paylaşırım.
Herkese ilgi ve alâkası için çok çok teşekkür eder, iyi çalışmalar ve iyi akşamlar dilerim.
evde çalınır diye bankada tuttukları paranın da faiz için banka tarafından kullandığını ve sizin harama aracılık ettiğinizi biliyor musunuz diye sor ailene.
Ailem bankada para tutmuyor hocam. Ya altın alırlar, yada köyde tarla bahçe.