Merhaba ;

Daha önce bir çok firma ile çalıştım. Özellikle Türkiye de sayılı olan DATACENTER lar ile çalışmamız oldu.DATACENTER da çalışan personel bilgi vermeden elinde olanaklar mevcut iken sunucumuza kendi sitelerini kurmus ve yapmıs oldugumuz çalışmalar bir anda hem veri hem SEO açısından gitti. Durum böyle olunca ister istemez içeriklerimizinde alınıp kullanıldımı sorusu geliyor.

Uzun süredirde bir firma ile calısıyorum ve vermiş oldugunu destekden dolayı cok memnunum fakat ziyaretci sayımız arttıkca maliyetlerde artıyor.

Şu an Wp tabanlı sitemiz 8000 - 13000 arası ziyaretci almaktadır. Ancak VDS de anlık loadlarda sorun vermektedir.

2000 mhz 2 gb ramlı bir vds dir.

....

- Site tanınmıs bir site oldugu için calıstıgımız hosting firmalarına bir çok müşteri dönüşü olmuştur ..

------------------------------
Lütfen yanlıs anlamayın.

Alanındaki en eski site sahiplerindenim. Datacenter olarak yasadıgım problemden dolayı biraz olumsuz yanlarım mevcut ve datacenter sahibi de arkadas olunca hep fiyatları zamanında oldukca fazla vermisim bunu öğrendim.

Eskiden 3 - 5 e bakmıyorduk donusler güzeldi çunku tekrar aynı potansiyeli yakalarsak bu tarz seyler sorun olmayacaktır.

İnternetten arastırma yaptım bazı kampanyalar doğrultusunda fiyat olarak

100 - 150 tl arası bir dusuncem ( hersey dahil tabi )

eski potansiyelimiz olunca daha farklı calısmalarımız mutlaka olucaktır.

Belirttiğim DC ile ilk kurulumundan beri çalıştık.

Bütcemiz kısıtılı oldugu için herhangi bir sorun yasamıyacagımız ve destek konusunda da sorunsuz hizmet anlayısı olucak firmalardan teklifleri bekliyoruz.
lütfen önerilerinizi iletirmisiniz