Teşekkür ediyorum öncelikle ;

hesap durduruldu diye gelen mailde bir itiraz linki vermişlerdi o linkte bazı bölümler vardı bu bölümleri tam hatırlamıyorum ama gelen mailde alt tarafta itiraz yazılarım var ona bakarak anlatayım sitenize gelen trafiğin detayı gibi bir soru soruyordu bu bölüme google , yandex , twitter , facebook ve doğal bağlantı dışında herhangi bir trafik çekimi olmadığını belirttim bunuda sayaçtan aldığım raporu ek olarak sundum

reklama tıkladınızmı ve teşvik ettiniz mi gibi bir bölüm vardı buraya kesinlikle herhangi bir tıklama yapmadığımı bununla ilgili görsel ve yazılı olarak kimseyi teşvik etmediğimi tıklama ile ilgili herhangi bir yazılım kullanmadığımı reklam yerleşimlerimi tıklamaya teşvik edici şekilde yerleştirmediğimi belirttim. adsense reklam politikasına uygun olmayan davranışlarda bulunmadığımı reklamların yayınlandığı domainleri belirttim ve x.com ana sayfasında 2 adet reklam iç sayfada 3 adet reklam gibi açıklamalar yaptım.

hit kaynağı log ip gibi bir bölüm vardı buraya iki sitemin cpanelinden log dosyalarını indirip ftpye attım ve dowloand etmeleri için ftp den adres yazdım kendim logları incelediğimde bana şüpheli gelen 20 adet ip adresinide ekledim konuya

ve sonuç olarak hesabım açıldı yaptığım işlemler bunlar arkadaşlar umarım yardımcı olabilirim