Elazığ'da da baya çok...
Hatunla yürürken biri bacağıma sarıldı dedim "tınne" ( yok demek ) verecen yoksa bırakmam deyince iyi dedim bin ayağıma götüreyim.

Bindi ayağıma biraz yürüdük halimizi görenler güldü falan, sonra benim hatunun bacağına yeltendi.
Kolundan tutup ilk bulduğum köşeye çektim, kolunu kıvırıp kafaya tokat totoya tekmeyi yiyince ağladı. Taş aldı eline bana attı hatuna geldi. Çektim kemeri Allah yarattı demedim.

Daha da görmedim çocuğu.
İçim acıdı mı ?
Tekrar görsem yine döverim.

+

Ziraat'ten para çekeceğim anda 5-6 yaşında kız çocuğu geldi, dilenci.
Önce para ver dedi çekmedim daha dedim sonra atm'nin önüne geçti ben çekecem dedi " abicim bi çekil acelem var dedim " ( kız çocuğu olunca dikkatli davranmak zorunda hissediyorum kendimi ) Sonra senin elin yukarı değiyor mu dedi iki bacağımdan tutup yere oturdu bacağıma sarıldı falan filan derken kafasını bacakların arasına sıkıştırdım parayı çektim sonra polise götürdüm.

Akşam haberlerinde kayıp kız çocuğu veya küçük kıza tecavüz haberleri duymak istemiyoruz alın şunu görevinizi yapın dedim.
Yediğim azar ve kızın benden önce gitmesi yanıma kar kaldı.

Yani para dilenmeleri hiç bir şey, yakında annelerini ya da sesi/tipi güzel çocuklarını pavyonlarda ve genelevlerde görecez/duyacaz. Önümüzü kesen azarladığımız suriyeler olacak ve bıçak dayıyacaklar.