İyi günler arkadaşlar,
wordpress alt yapısını kullanan sitelerde etiket mi yoksa keywords mü önemlidir? artık wordpress seodaki meta name="keywords" etkinliği kalktığına dair yazılar okumuştum. Etikete önem verilmesini öneriyordu. Bu konuyla alakalı olarak sormak istediğim ise;
Siteye gireceğimiz yazılarda, hedef başlığımız hedef keywords olarak giriyorum ve minumum 100 kelime üzeri yazılar yazıyorum. 100 kelime de hedef anahtar kelimeyi 1 defa geçiriyorum etikette google kelime aracını kullanarak ilgii etiketleri giriyorum 100 kelime de 2 veya 3 tane etiket. seo aracına 1 de keywords giriyorum.
Doğru mu yapıyorum?
Şunu halen anlamıyorsunuz arkadaşlar etiket kategori gibidir, örneğin "arkadaş" etiketi ile listelenecek yazılar hangileri olabilir? istanbul bayan arkadaş adlı konunuza gireceksiniz bu kategori gibi alakalı yazıları listelemeye yarar dolaysıyla etiket sistemi kategoridir. Bazıları doldurup duruyor e haliyle yazı oranını kategori geçince ne olur? google sizi yakalar bu kadar basit, etiket girmek akıl ister sistem ister ustalık ister. O yüzden çok randımanlı gitmeniz lazım.