Arkadaşlar merhaba;
25 Yaşındayım. Askerliğimi vs. yaptım geldim. Şuanda büyük bir fabrikada bilgi işlem görevlisi olarak çalışıyorum. Yüksekokul mezunuyum. Geçmişte yaşadığım şeylerden dolayı maalesef evlilikten soğumuş birisiyim. Bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum.
Ailemle konuşuyorum diyorum ki ben kredi çekip kendime ait bi araba alcam. Öyle çekmek istediğim miktarda çok fazla değil. 15 bin tl kadar bi kredi çekip iyi kötü bir araba almayı düşünüyorum. Fakat bir türlü ailemi buna razı edemiyorum. Babam tutturmuş kredi haram çekme. Tamam haklı bende biliyorum faiz oluyor ama bu devirde de maalesef kredi çekmeden birşey sahibi olunmuyor ki.. Bana biriktir öyle al diyor. Olmuyor arkadaş para biriktircem desen de biriktiremiyorsun. Aldığın paranın nereye gittiğini bilmiyorsun. Bende en azından kendimi bi borcun altına ******* bunu ödeme mecburiyetim olduğu için öderim. Hemde birşey sahibi olmuş olurum diyorum. Ama bir türlü anlatamıyorum..
Aldığım maaşı söylemek istemiyordum ama daha iyi öneri verebilmeniz için söylüyorum. Aldığım maaş Net 1680 TL ve şuan bulunduğum yerde üst kademeye geçip müdür olma fırsatım var.
Bunlara rağmen hala anlatamıyorum. 25 yaşıma gelmişim hala ödeyemezsin şöyle olur böyle olur kredi haram gibi sözler ediyorlar. Sorsanız 25 yaşındasın neyin var diye koca bir hiç.. Aldığım maaş 1 ay bile yetmiyor....
Kusura bakmayın biraz uzun olmuş olabilir az önce yine atıştık biraz kafam bozuldu buraya yazdım..