CtrlInformatics adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
LVM alanın full dolu göstermesi normal çünkü lvm bütün alanı yönetiyor. Önce guest içinde lvm boyutunu indirmek lazım ama anladığım kadarıyla kernel panic durumuna düşmüş. Acronis önerirken lvm olduğunu bilmiyordum.

LVM alanının içerisini gösteren klonlama yazılımları ile sorun çözülebilir, "acronis true image echo linux server" işinizi görebilir fakat son çareniz olsun.
Aynen öyle, LVM alanını düşürmek gerekiyor önce.

M y adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Programın başlangıcında basic / advanced gibi bir ayar var. Orada advanced seçmediyseniz bazı ayarları göstermez. O sebeple programın tüm ayarlarını göremeden daha basit bir arayüzle işlem yapmışsınızdır.
Gelişmiş arayüze geçip, disk boyutunu görmezden gelmesi için olan seçenekleri işaretlediğim halde hata aldım. Hatta tüm seçeneklerini ayrı ayrı denedim diyebiliriz. Web üzerinde ayrıntılıca araştırarak işlem yaptım ama işe yaramadı.