GARMONSU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru hocam kredi kartımdan herhangi birisinin limiti etmiyor bile o kadar ki etse bile o kadar büyük bir dilimini kapatması hiç hoş değil bence

Normalde Turkcell,Vodafone'dan alan ailem ve çevremden insanlar eski düzen faturaları düzgün ödemek,son 8 ay fatura toplamı 350tl üzeri felen bu tarz şeyler vardı. Çoğu kişi telefonu alıp direk sattığı için sanki kredi çekmiş gibi ödüyor ya da ödemiyor galiba bu konuda bunu yaptılar. Bankalarla aram hiç iyi değil zaten kesin 10 sene sonrada vermezler bana

iPhone 5S 32 veya 64 GB düşünüyordum hocam ama baya bir askıya almam gerekicek galiba
Bende iphone almayı düşünüyorum bende baya bir askıya alacağım peşin para almak en mantıklısı gibi geliyor şuan bana,sms-konuşmam yok denecek kadar az internet paketi 1 gb max yetiyor bunun yüzden kullanmayacağım paketler için 24 ay yada 36 ay operatöre bağlanamam

İphone 6 ya yetişiriz(çıkar 5-6 ay geçer fiyatlar sakinler para belki birikmiş olur benim ) şimdiden biriktirirsek.

Android almayı düşündüm bu sefer cihaz bir kaç seneye çöp olucak para cebimden çıktığıyla kalıcak en iyisi iphone alana kadar biriktirmek