Bence ikiside değil. Senin yerinde olsam bütçemi tam olarak belirleyerek kendim 0dan toplarım. (Ben vatanda internetten topladım çıktı aldım götürdüm herşeyiyle kendileri kurulum yaptılar)
Benim aldığım pc 1300 (Ekran klavye fare dwd rom hariç) asusla aynı sadece işlemci i5 200 TL daha param olsaydı i7 yapacaktım.
Ayrıca birde kasalar hiç güzel değil
Özelden soracaktım fakat burada başka ihityacı olan arkadaşlarda vardır belki dedim
Bende sağlam bir tane masaüstü pc'ye ihtiyacım var böyle konu açan arkadaş gibi o modellere baktım baktım sonra tam içime sinmedi. Siz kendiniz toplamışsınız parçaları vs seçip. Kullandığınız aldığınız pc'nin özellikleri nelerdi ve bana önerebileceğiniz tavsiyeler neler bilgi verir misiniz biraz?
Parçaların uyumluluğu kasa tercihi atıyorum x parça vatanda şu kadar teknosada şu kadardır vs gibi dikkat etmemiz gereken noktalar neler?