Devam edemedim arkadaşlar bir insan bu kadar aptal olamaz. Ciddi değilim derken yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Ailelerden dolayı dedim. Hepsi bir yana aşık olmuşum. Ben uzlaşöa beklerken kafasının dikine gidiyor. Kendisini haklı görüyor hep. Kavga ettik yine. İlk başta sen böyle şeyleri sevmiyorsun orta yolu buluruz dedi. Daha sonra aradan 1 saat geçti nasıl ortayolu bulcaz dedim. Ben onu öylesine dedim diyor. Bir dediği bir dediğini tutmuyor. En son sinirlendim evine git dedim bıraktım bunu (yol ortasında) sonra dayanamadım geri döndüm. Telefonda birini arıyordu. Kimi arıyosun *** dedim orçun dedi. (Buluştuğu çocuk değil) dert yancaktım falan dedi. ****** orçununu dedim kırdım telefonunu. Sokağın ortasında. Yolda yürürken hala kafasının dikine gidiyor anlık olarak sinirlendim yatırmışım bunu boğazlıyordum. Hemen bıraktım insanlar geldi polisi arayın falan dedi. Devam ettim yoluma yine devam ettim. Oradan bir yere girmiş sanırım adamın teki bakıyodu nerde arkadaşım dedim sorun ne falan dedi, özel dedim. Sivilim dedi gidelim karakola o zaman dedim yemedi. Polise haber verdiniz mi dedim. Verdik dedi. Bekliyorum dedim 1 saat bekledim kimse gelmedi eve gittim bende. Böylesi daha iyi oldu bu tür kızlardan uzak durmam daha iyi olacak. Daa önce tartıştık, kavga ettik. Hep geri döndüydü. Umarım tekrar geri dönmez.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:15:57 -->-> Daha önceki mesaj 10:58:53 --
Sen söyle ona eğer seni seviyorsa rahatsız olduğun şeyleri yapmamalı empati kurmasını söyle gece 12:30 da ben bir kızın evinde olsam
hoşuna gider mi ne düşünürsün diye sor ona. Eğer yanlış birşey de yaptığını düşünüyorsan konuş gerekiyorsa terket bak dalgana.
bunu söylediğimde ses seda çıkmıyor