serhat_akan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekten çok zevkli bir konu olmuş,

Bu konular hakkında fazla bilgim yok,yazdıklarımı yanlış anlamayın lütfen, sadece bu projenizin geliştirilebilirliği konusunda bilgi istiyorum.

Ben bir sitemde yabancı bir firewall sistemi kullanıyorum,cloudflare değil.

Layer 7 - Layer 3 ve Layer 4 dayanıklı .

Ayda , 70 dolar ödüyorum.

Sonuç olarak , bu geliştirdiğiniz sistem bu güvenlik programından dahamı iyi ?

ayrıca , aylık 70 dolar ödiyerek ,böyle bir hizmet almak varken ,sizin başarmak istediğiniz şey tam olarak nedir ?

Projenizin, normal site yada vds sahipleri için kullanılabilirlik ve fiyat performansı konusundaki düşünceleriniz nelerdir ?

Son olarak projenizde başarılar dilerim.

Sonuç olarak , bu geliştirdiğiniz sistem bu güvenlik programından dahamı iyi ?
Öbür tarafı incelemeden bir şey söylemek zor

ayrıca , aylık 70 dolar ödiyerek ,böyle bir hizmet almak varken ,sizin başarmak istediğiniz şey tam olarak nedir ?
Türkiyede böyle bir desteğin türkce veriliyor olması

Projenizin, normal site yada vds sahipleri için kullanılabilirlik ve fiyat performansı konusundaki düşünceleriniz nelerdir ?

CDN ve diğer hizmetleri daha az kapitalist sunulabilecek olması elbette bir çok kurum henuz bizden daha tecrubeli olabilir biz sektore ilk girdiğimizde cpanel kurup işte bu demiştik ancak zaman içerisinde varnish nginx litespeed dns trickleri .... binlerce şey öğrendik tecrube cok onemli bu ortam henuz test amaclı bir ortam ve R10 gibi bir yerde en azından basarıya ulastı ve konu hala aktif sitelerimizde

Son olarak projenizde başarılar dilerim.
Teşekkür ederiz