Bende 1 aylık bir domain üzerinde özgün yazılar vs. girdim domain ismi ile arattığımda ilk 500 'de çıkmıyor. Başka bir sektörde site açmıştım, 1 hafta sonra ilk 100e girdi anlamadım birşey. Temadan mı sunucudan mı yoksa sektördenmidir anlamlandıramadım.
sunucuda değiştim durum pek değişmedi ve işin en garip tarafı şu resellerdeki bir çok sitemde belkide hepsinde bu sorun var her birinin sektörü farklı ama sonuç yok
insanlar ne zaman site adını googleye yazar aratır o zaman gelir tepeye, şimdilik kelimelerden aldığın hite bakacaksın
şuan hit 200 tekil twitter ve yandexten hit alıyorum googlede hiç yokum olmayan birşeye millet nasıl tıklasın ki üste çıkayım ?
google seni daha farketmedi
paylaştıgın konuların kımsenın ılgısını cekmıyor ılgı cekmekten cok ınsanların faydası ıcın gereklı konular paylaş bak ılk sıradamı gorursun
açtığım konular 200 üzeri tekil okunma yapıyor 4k okunması olan konular var 1 ayda doğal olarak 200 tekil bana göre iyi bir sonuç googlede çıkmadığım halde daha insanların ilgisini nasıl çekebilirimki twitterda bi içerik paylaşıyorum online sayısı tavan yapıyor yorumlar vs geliyor