Domain: Http://www.ucuzev.net
Domain Register: İHS
Açılış Tarihi: 2014 (Backorder)
Bitiş Tatihi: 2015

Domain Hangi Projelerde Kullanılacak?:

Domain hakkında fazla birşey söylemiyorum zaten adından da anlaşıldıgı gibi sektörel olarak kalitesini şimdiden anlayan anlamıştıt. Ev, daire alım, satım Ev, daire fiyatları, Ev eşyaları, Kiralık ev daire ve sayamadıgım birçok projelik anahtar kelime.

Mesala,

Kimse gidipte çok pahalı ev arıyorum diye arama yapmaz. Ucuz ev arıyorum, Ucuz daire arıyorum Uygun fiyatlı evler, şu bütçeye göre ev arıyorum vb. gibi sadece örneklendirme gösteriyorum.

Uzantılarını Okuyalım

Domainin " com " uzantısı Sado`da yüksek mevlada satılıyor girip bakarsanız teklifleri görürsünüz.
Domainin " Org " uzantısı bir villa satışı yapan şirkete ait.
Domainin " Gen.tr " uzantısı bugün düşecek uzatmazlarsa.

Emlak Sektörüne Uygun, Para Kazandırmaya Müsait!

Emlakcıya gidip ben pahalı evmi arıyorum diyoruz? Giren müşteri ben " Ucuz ev bakıyorum, Ucuz ev almak istiyorum, Bütçeme göre ev alacam, Uygun fiyatlı ev arıyorum " diyorlar. Google`da Ev, ev arıyorum, ucuz evler, daireler gibi aranmaların ne kadar yüksek oldugunu biliyoruz. Google`dan para kazanmak sektörel proje olarak degerlendirmek istemeyenler, internetten kazanç adına bu tür sitelerin ne kadar çok kazandırdıgını biliyoruz. Domainin çogul kelimeleri ucuzevler.com , net , org ucuzaev com net org, ucuzevim com net org, ucuzevci com net org ve benzeri yüzlerce uzantısı var ve hepsi dolu durumda.

Ne kadara satıyorsunuz, fiyat çok yüksek mi?:

Teklif usulü satıyorum aksine fiyat yüksek degil, daha az fiyatta sunabilirsiniz degerlendirmeye alırım.

Size nasıl ulaşabilirim?:

Ö.M yoluyla veya 0531 815 10 92 numaralı telefonumdan ulaşabilirsiniz.
Sormak istediklerinizi sorabilirsiniz,
Teşekkürler.