MeyT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben açık konuşayım geniş erkeğim... Çoğu arkadaşım da bu konuda bana kızar. Çoğu düşüncelere göre genişimdir. Kız arkadaşımın erkek arkadaşlarıyla buluşması beni kıskandırmaz ya da çok fazla merak ettirmez. Çünkü benim de çevremde kız arkadaşlarım var ve buluştuğumda beni rahatsız etmemesini isterim, her ne kadar öyle olsa da...

Şimdi 15 yıllık arkadaşı değil, 15 yıl önce ki arkadaşıysa ve uzun zaman sonra ilk defa buluşuluyorsa, eve dönmüyor ve bu erkek arkadaşının evine gidiliyorsa var bunda bir şey denilir. Gönlünü kaptırmış olabilir, o an hoşlanmış olabilir ama bir şey var... Ve ben buna kendimce konuşayım "izin vermem". Yani geniş erkeğim tamam, rahatım, karşımdakinin de rahat olmasını isterim ama uzun zaman sonra biriyle görüşülüyor ve direkt ilk günden evine gidiliyorsa, maalesef bir an için gönlünü kaptırmış olabilir. Kötü bir durum...
kolay kolay gönlünü kaptırıcak bir kız değil.
beni sevdiğini biliyorum.
evine gittiğinde haber verdi.
gece vaktinde eski evlerine gidicekti taksi ile. buluştukları mekan ile ev arası mekan baya fazla. (taşındılardı) eski evlerinin anahtarı ondaydı.
o erkek arkadaşının evine gitmiş. daha sonra aradı beni.
hadi diyelim gönlünü kaptırdı. neden benimle ilgilensin hala?
biraz önce aradı geldim seni bekliyorum, çıkınca haber ver dedi.
gönlünü kaptırmış olsa ya da sevmiyor olsa yol verir sonuçta kimseye zorla sahip olmuyorum