@Alper A girizgah doğru ama gerisi hatalı
ana tema büyük pastadan dilim almak. Düsturunuz bu ise başlangıç olarak doğru yoldasınız
zorluk konusunda recipe çok zordur ama moda kadar belki daha fazla hiti vardır
şu reklam tıklama görüntüleme vb şeyleri artık TR ile kıyaslamaktan vazgeçin
yanlışlıkla değil yabancılarda tık bilinçlidir şikayet had safhadadır.
ciddi projeler düşünüyorsanız ciddi adımlar atın
2 defa çok büyük ing sitem oldu 100k üstü birisi video diğeri moda
gözünüzde büyütmeyin ama rakipleri de hafife almayın
googleyi takip edebiliyor ve onunla dans edebiliyorsanız ne ala yoksa işiniz zor
burada da yol haritası gerekiyor
a) white giderim az ama öz hitim sürekli gelir getiren küçük sitelerim olur
b) black kasar paranın gözüne vururum bir networkunuz yakalanırsa kara listeye girer ve herşeyi çöp edersiniz ben burada blackcıyım deyip 400 domain birden hiç edenleri de tanıyorum...
c) blue yada grey gider ortaya karışık 1 ay çok süperken diğer ay dötüme bakarım
a için dil ve para lazım
b için zeka ve para lazım
c için ömrünüzü tüketirsiniz
seçim sizin
Dedigim gibi herkes tecrubelerini paylasiyor, herkesin tecrubelerini de duymak beni memnun eder. Farkli fikirler benim hep ufkumu acmistir, hep sevmisimdir. Surda katilmadigim iki nokta var:
Alıntı
şu reklam tıklama görüntüleme vb şeyleri artık TR ile kıyaslamaktan vazgeçin
yazdikalrimin bununla alakasi hic yok, senelerdir yabancialrin icinde yasamaktan dusunce tarzlarini insan ister istemez benimsiyor, hem gercek hayatta hem internet dunyasinda. Haliyle yazdikalrimin hicbirinde zerre kadar turkce icerik ve turk insani ile kiyaslama yapmadim, cunku ikisi bambaska fikirlere , tarzlara, yasam stillerine sahip, o yuzden kiyaslamak zaten dogru olmaz. Ben de ayni fikirdeyim sizinle, kiyaslaamk yanlsi olur, o yuzden benim de kiyaslamadigimi belirtmek isterim.
Alıntı
ciddi projeler düşünüyorsanız ciddi adımlar atın
Bunu anlamadim ama hos olmamis, bilmiyorum nedndir hosuma gitmedi. Oyun oynar gibi bir durum mu gordunuz, yada makara mi yapiyorum insanalrla zannettiniz bilmiyorum ama, pek hosuma gitmedi. su forumda 1 aydir bildigim yasadigim test ettigim herseyi zerre saklamadan yazdim anlattim, ciddiden kasit nedir, neremiz ciddiyetsiz gorundu bilmyiorum.

Olmamis ama yazdiginiz. sohbet edip, tartisacak bir nokta birakmiyor bu noktadan sonra, paylasmak istedim duygularimi.