Quismo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@genomdesign söylediklerine harfiyle katılıyorum. benim anlamaya çalıstıgım da bilmediğimiz firmaya neden CV (kişisel bilgiler) paylaşalım ki + grafiker+front+back end developer 3 ü bir arada eleman arayışı nasıl olur , izmir de olur. Konu sahibi arkadaş böyle tepki vereceğine sorularımızı cevaplayabilirse biz de o na göre cv göndeririz. ha diyebilirsiniz pm ile gönder ama bizim de pm atma zorunlulugumuz yok, yorum diye birşey var forum da belirtmek istedim.
Hocam emin olun İzmirdeki yazilimcilar oyle bir doldu ki (bende dahil) patlarsak cok kotu patlayacagiz.Ben vatandasa (firma sahibi) cevap verirdim hatta yerin dibinede sokardim.Ama yapmadim.Neden biliyomusunuz? Onun uslubuyla onu rezil edersem ondan farkim kalmaz.

Neyse polemige gerek yok.İzmirli bilisim firmasi sahiplerinin ne mal oldugu ortadadir.Siz bence su soruyu sorun.Neden İstanbul,Ankara,Antalya vs. buyuksehirlerden ilan veren firmalara bu kadar tepki konulmuyorda izmirdeki firmalara bu kadar tepki veriliyor nefret kusuluyor?

Ben olsam once bunu sorardim.İyi gunler.