Sitenizi açmışsınız hayırlı uğurlu olsun. Özgün makaleler herzaman daha çok hit alır, bu konuda şanslısınız. Tek gereken şey iyi bir seo ve sabır. Adsense başvurmak için en az 2-3 ay geçmesini öneriyorum, en azından ben öyle yapıyorum. Bunun yanında yazılarınızı sosyal ağlardada paylaşın + olarak geri dönüşümü olacaktır. Pinterest, twitter vb. gibi sitelerde konuya uygun hashtag ler ile hit ve sosyal backlink sağlayabilirsiniz.
Makaleleriniz ingilizce olması adsense gelirinizin çok daha iyi olmasına sebep olabilir. Daha önceki sitelerimde bu konuda büyük fark yaşamıştım.
Türkce siteme gelen 50tık ing. siteme gelen 15-20tık a eş değerdi.
Başarılar ve bol bol kazançlar dilerim.
Teşekkür ederim açtık bakalım (: Özgünlük konusu en dikkat ettiğim şey. Adsense başvurusu için acele etmiyorum dediğiniz gibi hatta iki, üç site daha kurdum. Ufak bir network oluşturup 6 ay sonrasına bir kazanç bekliyorum.
Sosyal medya konusunda da twitter ve instagram da paylaşımlar yapıyorum. Tw dan ufak bir çevreci çevre edindim(blog doğa ve insan yaşamı üzerine). Intg da doğa fotoğrafları paylaşıyorum. Fazla bir etki oluşturamamış olsamda sabır ile çözeceğim sanırım. Peki makalelerim ingilizce fakat adsense hesabım tr olursa bir sıkıntı olur mu?
Teşekkür ederim size ve emek veren tüm arkadaşlara Allah bol kazanç versin.
Bu arada tüm yorumlar bana ve yeni başlayan arkadaşlara yararlı olduğu için r10+like verdim (: