Ingilizce icerikli site sektorune yeni girmis biri olarak goruslerim:

ant07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O başlıkta dediklerinde başarılı olabilmen için ünlü bir şef, fashion weekleri takip eden ünlü bir modacı yada Dr.Oz gibi tanınmış bir sağlıkçı olmalısın yoksa sektörleri kapatmışlar zaten...
Sektorler kapilmis dogru ama yinede potansiyel var. Ugrasmaya deger

Image adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
moda derim bu ikisi arasından oda zor ama sosyal medyasız
Moda sosyal medyasiz mumkun degil gercekten. Yemek tarifinde o kadar onemlimi bilemiyorum.

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ingilizce sosyal medyada ilerlemenin yolu

a) sayfa açılır ve 300-500 abone kasılır
b) pinterest açılır ve popüler kanallara abone olunur
c) instagram açılır ve popüler kanallara abone olunur
d) twitter açılır popüler kişiler vs followlanır
e) site açılır
f) popüler fb sayfa ve gruplara abone olunur
a) ne paylaşacağınızı içeriğinizi az buçuk öğrendiyseniz diğer adımlara geçelim yoksa boş konuşuruz...
Arkadasimiz cok guzel bir yol haritasini ozet gecmis, kendinise tesekkur ederim, diger adimlari da aciklarsa faydalanan cok olacaktir

UmOnal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İngilizce sektöründe olan biri olarak arkadaşlara kesinlikle katılmıyorum Yemek Sektörü Moda'dan kat ve kat daha iyi bi konu.
Ben de ayni gorusteyim, moda sektorunde o kadar buyuk siteler var ki ve oyle ciddi paralar donuyor ki bas etmek imkansiz ! Ama yemek tarifleri cok daha rahat bu konuda . Ayrica yemek tariflerine karar verirseniz forumda ingilizce yemek tarifleri arsivi olan bir arkadas var onunla iletisime gecersiniz uygun fiyata makaleleri alirsiniz ve hemen baslayabilirsiniz