Okul saatleri dışında çalış.
Bursu alsan da yetmeyecek çünkü. Standart yükselecek bu sefer kahvede çay içiyorsan kahve diyarında içeceksin.
Sigara olarak lark içiyorsan marlboro olacak.
Çalıştığın iş prim + maaş olsun...
Şu an 450 lira ile geçiniyorsan ( 300 kredi + 150 aile diyelim ) yarın bir gün sevgilin olacak 600 lira yetmeyecek.
Bu arada 300 kredi diye hesapladım devlet önüne gelene kredi veriyor. Sonrasında ödeyemem diye almamazlık etme durumun yoksa.
Bu mantık, okul zamanı para yetişmez diye okumamaya benzer çünkü.
Kısacası kardeşim bende r10'a ilk kazandığım sene böyle bir istekte bulundum ( ben iş arıyordum ) Çok şükür sigara paramı çıkaracak editörlük işleri yaptım.
@eclel ' e kesinlikle katılıyorum.
Hukuk okuyorsun en azından günde 5 tane makale yazsan bile bu sana getiri olacaktır ki açtığın konular ve trader sayfana bakıldığın da genel anlamda bilgin olduğu aşikar.
Forum içerisinde ismini vermek istemediğim fakat editörlük işlerini yaptığım ( yaşı itibari ile sanırım 50-55 yaşlarında emekli) bir büyüğümüzün ek iş yaparak bir şeyler çabaladığını göz önünde bulundurursak, senin bu yaşta ve enerjide bu forumu titretmen lazım.
Emin ol, günde 2-3 saatini ayırarak editörlük işi veya en basitinden c/p işi bile yapsan forum tarafından bir nevi burs hemde hakkınla bir burs elde edeceğinden şüphen olmasın.