Arkadaşlar son dönem bakıyorum ipini koparan alışveriş bölümünde replika telefon satar olmuş hemde bazıları uçuk fiyatlara..
Tutuyor adam 1.sınıf replika güya 600 TL yazıyor ve bunuda konuda soran insanlar oluyor nasıl orası iyimi burası iyimi..
Arkadaşlar lütfen az biraz mantıklı düşünün..
İlk önce bu telefonlar sahte kibarcası replika diye millete kakalıyorlar..
İkincisi bu kadar marka takıntılı hale gelmeyin sırf samsung yazmışlar diye neye göre dahi sınıflandırıldığı belli olmuyan yok 1.sınıf yok 2.sınıf kardeşim bu sahte değil mi ? Evet sahte olay bitmiştir tutup 600 TL çöpe atıyorsunuz...
Bugün orjinal aldığınız bir telefonu en kötü temizliğine göre 200-300 aşağısına babanızın oğluna satarsınız ama gelelim replakaya ? Kim alır ? Bugün götürün telefonculara yüzünüze dahi bakmıyacaktır adamlar ellerindekini bile öve öve binbir yalakalıkla satmaya çalışıyorlar çünkü doğru dürüst alan yok..
Dün bir konuda denk geldim şimdi yazayım desem direk report edilicem boş yere ban yiyecektim...
Alıcı arkadaş soruyor Sahte iphone replikada ram miktarı nedir diye..Satıcıda cevap veriyor 512 MB Ramli hocam oyunlarda full akıcı şunu şunu denedim süper kasma yok performanslı cihaz..
Bir insanda önce Allah korkusu olucak sonra dönüp yalan söylüyecek..512 mb ramli cihazda alın whatsapp kurun, üstüne birde 1 oyun ertesi gün kasmalar başlıyacaktır..
Zaten android işletim sistemi tam bir ram canavarı boşunamı büyük firmalar artık 2 gb ramlere geçiş yaptı çünkü baş edemediler..
Boşunamı millet samsung galaxy s3 lere class 10 hafıza kartı alıp onu memory gibi gösterip sırf ram sorunundan kurtulmak için çaba gösteriyorlar...
Yani ben anlamıyorum arkadaşlar sizi bugün iyi kötü General Mobile olsun, Nokia olsun 500 TL den başlıyan eli yüzü düzgün on numara cihazları mevcut nasıl kalkıpta replika bir cihaza sırf söze güvenerek garantisi dahil kesin değil bu paralar veriliyor ben anlamış değilim..
Ayrıca konuda yazıyorlar 2 çekirdek işlemci peki kardeşim bunun ayrıntısı nedir ? İçine gömülü programlar ile yüksek sistem skorları çekip koymak kolay her ayrıntıyı koyun o zaman satarken millet bilinçlensin..Dolduruyorlar bu tarz cihazların içine eski nesil işlemcileri bunlar isterse 8 çekirdek olsun ne fayda ?
Kimse kusura bakmasın vallahi yazık günah alıcaksınız 1 yıl sonra o cihaz bozulsa ortada 1 tane o cihazları sahiplenecek insan evladı bulamazsınız...