pcbagimlisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle ne yazık ki hocam.Mendil değiştirir gibi telefon değiştiriliyor.En çok para başkalarının enerjilerinden kazanılır zaten hocam ben bunu artık biliyorum.Bence tüm devletler birleşmeli ve dünyayı iyi bir şekilde hem insanların iyi bir şekilde yaşayabilecekleri şekilde,hem doğayı diğer canlıları korumaya yönelik çalışmalar yapılmalı.

Şuan ki meclisimizi düşünün Türkiye dünya devleti olsun.Mecliste her ülkeden,her farklı düşünceden partiler olsun.Fakat şuan ki gibi yatarak bu kadar haksız kazanç elde etmesinler.Hem çarpık yapılaşmanın önüne geçilir.Hem de ezilen kesimin hakları da korunmuş olur.Belki Atamız yaşasaydı şuan da bu şekilde bir düzen olurdu

Çin de adamlar aylık 60 dolara çalışıyorlar.Tamam belki o para ile orada zar zor karınlarını doyuruyorlar ama adamların adam gibi bir elektronik ürün almaları için 10 ay yemeden içmeden çalışmaları gerekiyor(fabrika çalışanlarından bahsediyorum).

Ekleme:

Amerika konusunda sinir oluyorum hocam.Kendi hakların için başkalarının haklarını çiğnemek ne demektir.Herkes insan gibi yaşasın işte.
Musuldaki olaylar karşısında Obama şöyle dedi, Amerikanın çıkarlarını ilgilendirecek bir durum varsa müdahale ederiz. Çıkarlarına tükürdüklerim. Dünya zaten Amerikanın çıkarları üstüne dönüyor. Yok arkadaş bizler boş yere borçlanmaya devam ettiğimiz sürece boş yere hükümeti falan kınamayın, bu işler öyle sokaklarda slogan atmayla çözülmez, biz harcadıkça Amerika kazanıyor.