5 gündür internetim 3-5dk ara ile sürekli kesilip yeniden geliyor. 5 gün önce doping müşteri hizmetlerini aradım, derdimi anlattım. adam bir kaç şey yaptırdı bana, ardından sprinterı değiştirin dedi. bende garantiye almak adına sprinter, telefon fişi ve sprinterdan modeme giden kabloyu yeniledim. 2-3 saat internette bir kesilme olmadı fakat sonrasında aynı sorun yeniden baş gösterdi. tekrar doping müşteri hizmetlerini aradım, bu sefer arıza kaydı oluşturdular. bu sabah türk telekomdan iki kişi geldi, apartmanın önünden telefon kutusunu falanda kontrol etmişler bir sorun yokmuş, sonra geldiler evdeki kabloları kontrol ettiler ordan da bir sorun çıkmadı. sabahları zaten ne hikmetse kesinti olmuyor bu internette. adamlar sorun yok diye gittiler. aradan onca saat geçti, şu an konuyu açıyorum işte, aynı sorun yeniden baş göstermeye başladı. kullandığım modem
bu. doping internetin yanında verdi, kullanmaya başlayalı 1 sene olmadı. modemi gidip kontrol ettiğimde hafif bir ısınma var ama o kadar fazla değil. artık internetin gideceği zamanı da anlıyorum. gitmeden önce oyunda pingim bi 500'e çıkıyor, sonra 4-5 saniye normale dönüp internetim kesiliyor. birazdan tekrar müşteri hizmetlerini arayacağım fakat ne diyeceğimi bilmiyorum.