Hocam Tr'de ilk 1000'de olması filtre yemeyeceği anlamına gelmiyor maalesef.Sitenizi övmeniz hakkınızdır ama google bu ne yapacağı belli olmaz.Dünyada ilk 100 de olan oyunlar1.com gibi bir site bile filtreye girmişti.Adamlar neye uğradığını şaşırdı.Dünyanın her tarafından ziyaretçisi olan bir site.
iyide benim sorunum o değilki arkadaş fitltreye girebilir demiş. Bende diyorum neye dayanarak giricek buna cevap versin girebilir diyip saçmalamanın anlamı yok mynette girebilir. spam konu yok etiket kasılı deil backlink aşırı değil, uyduruk konu yazılmamış öyle yok "bu yıl kızmı giyin beyaz giymeyin altta resimlere bakın" gibi anlıycağınız benim orada kızdığım arkadaşın biri 10 liraya sağlık domaini 20 liraya bilmem ne pakedi satar, veya kendi sitesine giremez şu oldu bu oldu diyip nasıl düzeltirim diyip, sıralamada nasıl yükselirim die soran, siteme ne oldu die soran adam benim siteme filtreye girebilir diyip geçiyor.
Haliyle r10da bilmeyen yorumu okuyan arkadaşlar arkadaşı uzman sanacak he bildiği birşey var diyecekler bana desinki şu kelime çok kasılmış, 2500 konun 100 tanesi spam, sitenin şurası tekrardan oluşuyor, şurada gizli içerik var bundan spama girebilir eyvallah derim. Hoş bu örneklerin hiç biri mevcut değil bizde bunlar tamamen örnek.
Yoksa tabiki herşey olabilir bu gün verdiğiniz örnekteki gibi oyunlar1 gibi mynet, hurriyet, milliyet, sahibinden hepsi bir şekilde google algoritmasına takılıp ceza alabilir, bizde alabiliriz benim buna itirazım yok. Ama arkadaşın farazi yaklaşımı "yarın bu siteyi satan arkadaş kaza geçirip ölebilir" gibi olmuş

Takdiri ilahi olabilir birşey diyemem ama bu örnek diye burada filtreye girebilir demek çok doğru bir yaklaşımmı sizce?