Tayfun Hocam böyle güzel cevaplar olunca soru sormamakta kaçınılmaz. Site adresimi pm ile gönderdim. Ana domain 10 yıllık bir sitem. Alt konusu için subdomain açtım 1 ay kadar önce. Makaleler tamamen özgün, sosyal medya paylaşımı var, alt sayfalarım ve anahtar kelimelerim iyi gidiyor. Ana sayfa ve asıl anahtar kelimem bir gün 12 sayfadayken ertesi gün tamamen yok oluyor, sonra 13 saydadan gene çıkıyor, akşamına gene yok filan. Devamlı değişiyor. Bir paravanı vardı onu da pm de göndedim. Paravandan da bir link çıktım. Yardım ve yorumlarınızı rica ediyorum.
Saygılarımla
Merhaba düşünceler için öncelikle teşekkürler. Site tasarımı sade hoş hızlı içerikler özgün diyorsun sosyal paylaşımlarında var siteyi inceledim genel olarak iyi ve sorun yok. Kelimeye giden Backlink sayın çok az 3 4 tane o kelimede bu yüzden Google gösterim olarak anahtar kelimeye sıralamaya tabi tutar. Yani bir kaç tanıtım yazısı almanı tavisye ederim öncelikle daha sonra konuların videolarını oluşturup youtube gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaş sosyal medyaya devam et # koduyla etikete yönelik imleme yap.Forum sitelerine üye olup kaliteli forum sitelerine farklı tanıtım yazıları ile forum tanıtımı yap. Dizin ve Toplist eklemesi yap yani backlink çeşitliliğini kullan fazla aşırıya kaçma bu çalışmaları aşama aşama yap birden yüklenme kelime olarak ciddi sıralama yakalarsın.
Yani dereyi görmeden paçaları sıvamayın çalışmayı yapın dereyi görün sonra paçaları sıvayın sonra karışıya geçmeye çalışın.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:57:47 -->-> Daha önceki mesaj 00:50:13 --
12 Haziran Çarşamba tüm sitelerde hit düşüşü var. Bu neden oldu?
Bunun sebeplerini yapılan çalışamalarda aramak lazım.
1. Özgün kaliteli ve güncel içerik oluşturmazsan hit düşer.
2. Backlink çalışmalarını uzman bir kişi tarafından yaptırılmazsa hit düşer.
En önemli 2 sebep budur bunların haricinde de bir çok sebep altında yatabilir.