MusaitYerde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"ugün ülkemizdeki geçim şartlarını baz aldığınızda 800 - 900 tl ye biray günde 12 saat deli gibi çalışan insanlar var." Bakın bu karşılaştırma pek uygun değil. Ben okulunu okumuşum etmişim vs. Pekte uzatmak istemiyorum ama ben de günde 16-17 saat çalışıyorum Ha karşılığını alıyor muyum? elhamdülillah. Sırf üyelik tarihine bakılmaz elbette ama şunu gördüm " iş hukuğu " kavramı az bu platformda. Sizin de bu dertten müzdarip olduğunuzu düşünüyorum.

Ekstra olarak yaptırmak istediklerinizi pm atarsanız referanslarım/ızla birlikte dönerim/z size.

Hocam yanlış anlaşılmak istemem daha önce benim bu işten ağzım yandı verdiğim para boşa gitti.İlk ödemeyi ben yapacağım için siz verdiğim ilk ödemeye göre emeğinizi ortaya koyar gösterrsiniz devamı için yine ödeme yaparım.En azından bende verdiğim bedelin karşılığını almış olurum.Zaten yapacağım ödemeyi ben kaybetmeye göze alacak ölçülerde yaparım.Dediğiniz gibi bu konuyu uzatmaya gerek yok.İşi hangi arkadaşım alırsa o arkadaşıma sunduğum ödeme yöntemi uyarsa çalışırız uymazsa çalışmayız.Ben detaylı olarak pm atıyorum.