Arkadaşlar Bugün İşyerine Satıcı Bir Adam Geldi Kurye Olarak Çalışıyorum Bel Ağrılarına İyi Gelir Falan Fişmekan Övdüde Övdü 100 tl 5 taksit alabilirsiniz dedi okey dedim üstüne birde sözleşme gibi birşey imzaladım.uyku sersemiydim neden imzaladım hala aklım almıyor.internetten aldığm ürüne baktım 5 tl gibi birşey zorla 20 tl gibi bir ücret istedi üstümde yok dedim gittiler sizce herhangi birsorun çıkarmı birdahaki ay telefon açar ücreti almaya geliriz dediler(her ay) tam kapıdan çıktılar *** naptım ben dedim peşlerine bende atladım hemen kağıdı yırtmaya diye gözle kaş arası kayboldular.eğer gelirlerse ürünü iade edip kağıdı alıcam.benle çalıuşan bi abiye söyledim dert etme eğe gelirlerse iade et almazlarsa git polise 5 liralık şeyi bana 100 liraya satmaya çalıştılar de hallederler dedi.artı öyle kapı kapı dolaşmak yasak satış yapamazlar dedi.birde imzayı sallamıstım zaten uğraşcak olsam imza benim değil desem birşey ifade edermi? bilir kişilerden yorum bekliyorum.tüm günüm zehir oldu düşünmekten.