Merhaba,
İstediğiniz scripti yapabiliriz.
Burada yapabilecek olanlar da vardır elbette bizden başka.
Üye olmanız 1 gün olmuş buradaki'ler size nasıl güvenecek. Benim 1000'lerce referansım var. Şirketim. Ama diyorsunuz ki ödemeyi adım adım yapacağım. Tabii görüşünüz bu olabilir saygı duymak lazım.
Detayları pm adresime atarsanız bir görüşelim isterseniz. Hoşça kalın.
Öncelikle bir kişinin üyelik tarihini baz alarak güven konusunu değerlendiremezsiniz.Çok eski bir üye olsam gözünüz kapalı güven mi duyacaksınız.Bugün ülkemizdeki geçim şartlarını baz aldığınızda 800 - 900 tl ye biray günde 12 saat deli gibi çalışan insanlar var.Bu gibi insanlar için 1 tl bile çok değerlidir ki 10 kuruşunuz olmadan bakkal size sigara bile vermez.O nedenle yukarıda yazdığım yazıyı ve ödeme şeklini detaylı okuyup anlarsanız işe başlamadan bir
kapora iş iilerledikcede yapılan proje gösterilip ödeme alınacak..Burda ben size projeyi bitirin öyle ödeme yaparım demiyorum.Ayrıca benim ödeme şeklim size güven vermiyorsa önce teklifinizi kabaca verirsiniz ben size işi veririm.Siz benden güven konusunda teminat istersiniz.Ben size teminatı veririm ama siz tatmin olmazsanız işi almazsınız.