Zuck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o zaman 10 bin değil 100 bin çekip çekiceksin altına bi mercedes c 180
İnşallah o günlerde gelir. İyi Dileklerin için sağol hocam :P
ekinnetworks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10bine alacağınız otomatik vites en az 10bin masraf çıkarır.. Eski kasa Golf'lere bakın fena değil onlar
Evet hocam fakat otomatik hevesim var. Otomatik almazsam içimde kalacak.
PCMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Megane coupe otomatiği var hocam 10-11 bine görmüştüm daha önce biraz araştırırsanız bulabilirsiniz. Tek kapılı ve sportif bir araç, eğer modifiye seviyorsanız çok iyi modifiye yapılabiliyor.
Hocam bikaç tane buldum ama çok hor kullanmışlar. Araçlar dökülmüş resmen.
WebTasarimLive adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
12 Bine Peugeot 306(4 kapı sedan) Satıyorum.Düşünürsen konuşalım.
Teşekkürler hocam sedan düşünmüyorum.
Keykip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Opel Tigra
Araştıracağım hocam teşekkürler.
Hkn_Fndk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
o fiyat aralığında alableceğin megane coupe opel tigra eski kasa BMW(temizini bulursan) yada en temizi palio 1.2 speedgear modeli benzinlisi lpg.den daha az yakar ve otomatik bakmanı öneririm ayrıca aynı markada otomatik panda ve puntolar var. puntoda ddiğin rakama bulamazsın ancak palio ve panda da bulabilirsin.
Hocam fiat grubundan 1-2 araç var araştırdığım. Biri marea. Palio ilk göz ağrım. Otomatiği olduğunu bilmiyordum hemen araştırıyorum.
zdearban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcın olsun
Amin dostum sağolasın.
webvemobil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende yaklaşık 15 gündür 20 bin TL ye kadar araç bakıyorum ve şuan piyasa çok uçuk. Yaz mevsimine girdiğimiz için herhalde. Kolay gelsin
Aynen hocam bikaç ay önce 8000'e satılmayan araçlara 10 - 11 yazmışlar. Arabaya en çok ihtiyacımız olduğu zamanlarda fiyatlar uçtuğu için bu yaz aylarınıda hergün otobüste 1,30 saat yolculuk yaparak geçireceğim gibi gözüküyor.