FIYAT GUNCELLENDI
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 6 ay önce amerikadan geldim. Gelirken yanımda TOSHIBA SATELLITE P75-A7200 marka laptop getirdim. Laptopu tamamen kendim için aldım. Konu altına inceleme linki ekleyeceğim oradan inceleyebilirsiniz.
Üzerinde windows 8 kuruluydu ben onu aldıgım gibi 7ye çevirdim. Laptop un herhangi bir sorunu yoktur. İstediğiniz yere gösterebiliriz. Tamamen ihtiyacım oldugu için satıyorum. Faturası vardı ancak evde bulamadım. İsteyen arkadaşlar ebay,amazon,bestbuy gibi yerlere girip fiyatına bakabilirler.
Laptop un TR de garantisi yok. Ama 6 aydır kullandıgım için garanti gerektirecek herhangi yazılımsal ya da donanımsal problemle karşılaşmadım.
Takas vs.
KABUL ETMIYORUM.
Parayı nakit olarak elden ya da bankada alırım.
Fiyat : 1500 TL (PAZARLIKSIZ)
Notebook: Toshiba Satellite P75-A7200
İşlemci: Intel Core i7 4700MQ
Grafik kartı: Intel HD Graphics 4600
Görüntü: 17.3 inç, 16:9, 1920x1080 piksel, parlak: evet
Ağırlık: 2.936kg
Fiyat: $955 USD euro
No results, try with an other EAN/UPC or Modelname in the specs configuration!
Bağlantılar: Toshiba anasayfa
Toshiba notebook kısmı
Satellite P75-A7200 (Model)
Ortalama Puan: 73.67% - orta
Ortalama 3 puan 2 (incelemeden)
fiyat: - %, performans: 83%, özellikler: 71%, görüntü: 75% mobilite: 80%, işcilik: 80%, ergonomi: 84%, emilim: 83%
İnceleme linki
Amerikada ki sifir fiyati 955 USD bugunun dolar kuru ile 2600 TL yapiyor ancak dedigim gibi amerikada ki fiyati TR bu cihaz yok biliyorum olsaydi eger en az 3000 TL den baslardi fiyati diye tahmin ediyorum. Cunku amerika teknoloji de TR den daha ucuz.
Bilmek istediğiniz farklı şeyler var ise PM atabilirsiniz.
Hepinize iyi forumlar.