MrtbtL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıklamanızdan sonra yeni tasarımlar gelse ne olacaktı? Yine iptal edecektiniz. Gördüğüm kadarıyla "Konsept" yarışmasına ben ve rallyproco katılmış. Fakat diğer yarışma için epey çalışma hazırlanmış ve iptal edemezsiniz. Kullanmayacak olsanız bile birinci seçip ödeme yapmalısınız. Yıllardır forumdaymışsınız, bunca emeği hiçe sayar gibi kurduğunuz "yarışmayı iptal etmek zorunda kalacağım" cümlesini size hiç mi hiç yakıştıramadım. Bence bu sözünüzü geri alın ve "İnşaat" yarışması için birinci seçiniz.

Kolay gelsin.
Evet bunca yıldır bu forumdayım ve bunca yıldır burada bir çok kişi ve kurum ile ticaretim olmuştur. Her zaman öncelikli olarak r10 forumlarından birileriyle alışveriş yapmak için elimden gelen gayreti fazlası ile göstermişimdir.

Siz kendi ve diğer arkadaşlarınızın menfaatini düşünürken bende sorumlu olduğum kişi ve firmaları düşünmek zorundayım. Buradaki arkadaşlara güvenerek bir yarışma başlatıyor ve bir sorumluluk alıyorum, aldığım bu sorumluluğun bu şekilde değerlendirilmesi hiç ama hiç hoş bir şey değil.