DME adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar,

İşim gereği Sinemalar ve Beyazperde tarzı bir script yazdırmam gerekiyor.

Sistem dili php olacak.Tasarım tamamen özel olarak çizilecek ve özel olarak kodlanacaktır.

Sıradan çizim yapanlar,kopyala yapıştır hazır kodlama kullananlar,hayal gücü olmayan,gördüğünü yapan kişiler kesinlikle iletişime geçmesin.Konusunda uzman A dan Z ye sıfırdan tasarlayabilecek kişiler iletişime geçsinler.

Sitenin işlev sayfaları yukarıdada bahsettiğim üzere sinemalar başta olmak üzere beyazperde tarzı olacak.Ektra olarak 1-2 ekleme yapılacak.Ayrıca benim düşünemediğim ama sizinde şu şekilde eklemelerde yapılabilir dediğiniz fikirlerde ayrıyeten değerlendirilir.

Ödeme konusunda daha önce sütten ağzı yanmış yoğurdu bile her defasında üfleyerek yiyen biri olarak kesinlikle peşin yada yarısı işe başlamadan diğer yarısı iş tesliminde gibi taleplerde bulunmayınız.

Ödemeyi adım adım yapacağım.İlk olarak anlaştığım kişiye işe başlaması adına ufak bir kapora verebilirim.Sonrasında iş ilerledikce 3 veya 4 parçada ödeme tamamlanır.Yapılan işler tarafıma gösterilir onay alınır,Ödeme öyle yapılır.

Konuyu buraya açmamdaki neden x bir firmaya yaptırmaktan daha uygun olacağını,bir firmanın kazanmasındansa o firmada çalışıp zaten bu işi kendisi yapan aylık ortalama bir maaşla çalışan kişilere katkıda bulunmak ve projemi daha uygun fiyata tamamlamaktır.

Projoye 1 hafta içinde başlatacağım.Bu zaman zarfında gelen teklifleri referansları değerlendirip o şekilde karar vereceğim.Bu nedenle lütfen verebileceğiniz en son teklifi,referanslarınızı ve işin ortalama teslim süresini paylaşmanızı rica ederim.
Merhaba,

İstediğiniz scripti yapabiliriz.

Burada yapabilecek olanlar da vardır elbette bizden başka.

Üye olmanız 1 gün olmuş buradaki'ler size nasıl güvenecek. Benim 1000'lerce referansım var. Şirketim. Ama diyorsunuz ki ödemeyi adım adım yapacağım. Tabii görüşünüz bu olabilir saygı duymak lazım.

Detayları pm adresime atarsanız bir görüşelim isterseniz. Hoşça kalın.