Merhabalar,

Suan dil dosyamiz maalesef mevcut degil, fakat scripti alan arkadaslarimizdan talep gelirse sisteme ekleriz. Yonetim panelinden guncelleme ozelligimiz sayesinde diger tum site sahipleride aninda ayni ozellige kavusmus olacaktir.

Saygilarimla.

RadikaL.org adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dil doyasi varmidir?

Merhaba,

Yorumlariniz icin tesekkur ederim.
- pagespeed ve gtmetrix bu konuda calismalarimiz yapilacaktir.
- Temanin tum renklerini degistirebiliyorsunuz yonetim panelinden, bugun panel bilgilerinide vermeye baslayacagiz inceleyebilirsiniz.
- Video oncesi reklamda 10 sn bekleme suresi var, Suan icin sabit suredir ayrica sure bitince otomatik olarak sadece reklam divi gizleniyor video gorunuyor.
- importer seklinde bir ek yazilim dusunmuyoruz, fakat ilerleyen gunlerde tekrar degerlendire biliriz.

Saygilarimla.

sametx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pagespeed ve gtmetrix de inceledim hatalı dosyalar vs var acaba bunlar güncellenecekmi gtmetrix puanı düşük geldi

temada değişiklik yapılabilecekmi. gri tonlara nazaran daha acık sade bir görünüm yapmak istersek bunu yapabilecezmi

birde video öncesi reklamı olayında saniyesini ayarlayabiliyormuyuz birde saniyesi bitince reklamı kapatıyormu playerin altınamı alıyor yoksa videnonun altına aldırabiliyormuyuz çünkü adsense gibi reklam servislerinde reklamı gösterip kapatmak yasak.

birde wordpressden hazır olan videoları nasıl cekebiliriz siteyi aktarır isek zamanında video scriptlerinde oyun scriptlerinde geçişler için böyle importerler yapan yazılımcılar wardı

embed ile cekilen videoda kullanıcı durdurup tekrar baslattıgında dailymationa atıyor bunu engellemek için bir kod var sanırım onuda eklerseniz hiç değilse hit kaybı yaşanmasın

Merhabalar admin bilgileriniz PM atilmistir.

Foxi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok başarılı bir sistem yazılmış, Tebrik ederim.

Diğer video scriptlerine göre bence çok üstün..
Tam lisans fiyatı ayrıca yeni tema giydirme fiyatı ve admin panel bilgilerini pm atarmısınız.