Öncelikle merhaba ,
Şimdi;
1- Facebook, gmail hesabıyla yapılan bu şikayeti nasıl dikkate aldı?
Benim elimde resmi hesap mevcut ve diğer sayfaları kapattırabiliyorum. Konuşurken gmail hesabımı kullanabiliyorum. Facebook zaten resmi kişi olup olmadığınızı doğrulatıyor. Türk yöneticileri mevcut.Sizinle irtibata geçip sayfanız çalınsa bile resmi sayfaları geri verebiliyor.
2- Süreç Filimin hukuken sayfamı kapatma hakkı var mı?
Sayfanızı websitesi ile doğrulatsanız site sayfası gösterseniz bile sayfanızı yayından kaldırtabilirler . Sayfa kuşullarında resmi temsilcisiyim şeklinde işaretleyerek açıyoruz bu nedenle hukuksal boyutunu bilmiyorum ama.
3- Aslında Süreç Filmi temsil etmeyen biri, kendisini Kaçak Dizisi sahibi Süreç
Yapım olarak gösterip Facebook'a sayfayı kapattırabilir mi? (Ben hala bu mailden
kuşkuluyum)
Mail adresinden pek kuşkulu iseniz süreç yapımı telefon ile arayın. Sizin adınızı kullanan birisi internette sayfamı kapattırdı. Sayfanızın hayran sayfası oldugunu belirtin. Onlar size bilgi verir. Süreç film tel : 0212 286 26 64 mail :info@surecfilm.com.tr
4- Veee son olarak; Naaapabilirim? Sayfamızı nasıl tekrar açtırabiliriz?
Yapım şirketini arayın , sayfanın tamamen eğlence amaçlı oluğundan bahsedin . Yardım edebilirler. Daha sonra onlar açtırabilir sayfayı .
Ayrıca belirttiğiniz kişiye facebook üzerinden baktım aynı sektörden ortak arkadaşım var . Büyük olasılıkla reel bir kişi ve kaçak dizinde görevli.