Arkadaşlar geçen ay, kendi hatam üzerine, açıkçası bir kaç kez hesap ekle-çıkar yaptım ve bunun üzerine hesabım sıradışı haraketler nedeniyle işaretlendi ve reklam hesabım kapatıldı, aşağıdaki mesaj ile karşı karşıya geldim.

"Reklam hesabınız kısa süre önce sıradışı hareketler nedeniyle işaretlenmiştir. Güvenlik nedeniyle, siz hesap bilgilerinizi onaylayana dek reklamlarınızın yayını durdurulacaktır. Facebook ile İletişime Geçin."

Bunun üzerine iletişime geçmek için Facebook'un karşıma çıkarttığı formu doldurdum, durumu anlattım, tamamen kontrolüm altında bir kaç kez hesabp ekle çıkar yaptığımı, kimsenin hesabıma erişim sağlamaya yani bir dolandırıcılık olmadığını anlattım, kimlik fotokopimi de pek çok kez gönderdim gönderdim lakin Facebook bu forumları okumadan otomatik olarak cevap gönderiyorum;

"Merhaba,

Reklam hesabınız dolandırıcılık amaçlı faaliyetlerden dolayı kapatılmıştır. Facebook'un herkes için güvenli bir yer yapmak için, bu karar nihaidir.

Facebook Reklamları Ekibi"

Tamam kabul ediyorum, hesapta bir kaç kez hesap ekle çıkarmaktan dolayı sıradışı heraket gözlenmiş lakin durumu anlatmak istiyorum, anlatıyorum da fakat kimsenin bunları okumamasından kaynaklı sorun olduğu gibi devam ediyor.

Hatta farklı bir kaç hesap oluşturdm reklam hesabımın kapanması üzerine, o hesapları sayfama reklamveren olarak atadım, farklı kredi kartı bilgileri girmeme karşın o hesapların da reklam hesapları donduruldu, yani buradan anladığım kadarıyla Facebook sayfamı şüpheli sayfa olarak görüyor.

Ne yapacağım arkadaşlar, bu konuda bir yardım istiyorum, nasıl ne şekilde Facebook ile iletişime geçerim de derdimi anlatırım.